dijous, 19 de març del 2015

Unitat i confiança

Amics, una temprada idíl.lica esportivament parlant s'està convertint en un malson en el vessant institucional, aquesta setmana de "Fallas", a Girona sembla que també ha arribat una bona mascletà i la greu crisi econòmica que pateix el club ha estat portada a tots els mitjans de comunicació. El neguit per la possible desaparició del club ens va fer redactar un comunicat, comunicat que ha tingut resposta per part del club en la persona del seu gerent, en David Hugas qui es va posar en contacte amb en Pepe per demanar unitat i confiança en la feina que estan fent per salvar aquesta situació.
Sempre hem remat en la mateixa direcció i ara no serem els primers a abandonar la nau, per tant, des d'aquestes línies reiterem el nostre compromís amb el club i la seva junta directiva per a què tots plegats puguem sortir ben aviat d'aquesta situació tan injusta pels molts professionals que treballen amb moltíssima il.lusió pel nostre club.
Aquest diumenge el tenim atapeit de visites, els nostres amics de Sabadell es desplaçaran en massa fins a Montilivi, en Manel Escrivà, expresident de la Penya @rlekinats.com i flamant directiu del Sabadell, ens parlava aquest matí d'un parell d'autocars a part dels que vindran en cotxes particulars.
El nostre club ha preparat per a la trobada de penyes dels dos equips una gran calçotada al pàrquing del gol nord de Montilivi, el preu és de 7 euros fins demà a les oficines i de 8 el dia del partit, pels nens és de 4 euros fins divendres i  de 5 el diumenge. El menú consta de calçots i botifarra, pa i beguda. No t'ho pots perdre!
També diumenge, vindran a veure el partit part de la directiva d'Aficiones Unidas, el secretari general Pepe Hidalgo i els vicepresidents Carlos Larrea i Felipe Sanz. Cap al migdia els directius de les penyes gironines estem convocats a la nostra seu, el 106, per mantenir una reunió amb ells. Ens fa moltíssima il.lusió la seva visita i esperem que s'emportin un gran record de la nostra afició.