dimecres, 28 de gener del 2015

Vestits de gala

Amics, diumenge vam tornar a viure al 106 una altra tarda gloriosa i és que els nostres jugadors ens estan acostumant a assaborir les mels del triomf una setmana sí i l'altra també. Va ser un partit vibrant, sobretot per les ocasions dels nostres jugadors i el neguit per qué la dita "si perdones, al final ho pagues" es fes realitat, va ser el que va posar emoció, més que el joc del rival.
I ara toca l'Alcorcón, precisament un dels equips que vesteixen la nostra marca, Errea. Sí amics, hem arribat a un acord amb Diagnòstic Sport Girona per a què aquesta marca sigui la que confeccioni tota la roba que un penyista vol lluir amb orgull als camps de futbol.
Si algú vol una dessuadora, polo, jaqueta o samarreta només ha d'anar a la botiga situada a l'Avda. Sant Narcís número 113 de Girona i encarregar el producte, en Tete Lara, responsable de la botiga, li entregarà en menys de quinze dies a un preu molt acurat.
L'avantatge d'aquest acord és que tindrem tot tipus de productes amb el nostre logo sense haver de fer cap desemborsament econòmic per part de la penya.