miércoles, 28 de enero de 2015

Vestits de gala

Amics, diumenge vam tornar a viure al 106 una altra tarda gloriosa i és que els nostres jugadors ens estan acostumant a assaborir les mels del triomf una setmana sí i l'altra també. Va ser un partit vibrant, sobretot per les ocasions dels nostres jugadors i el neguit per qué la dita "si perdones, al final ho pagues" es fes realitat, va ser el que va posar emoció, més que el joc del rival.
I ara toca l'Alcorcón, precisament un dels equips que vesteixen la nostra marca, Errea. Sí amics, hem arribat a un acord amb Diagnòstic Sport Girona per a què aquesta marca sigui la que confeccioni tota la roba que un penyista vol lluir amb orgull als camps de futbol.
Si algú vol una dessuadora, polo, jaqueta o samarreta només ha d'anar a la botiga situada a l'Avda. Sant Narcís número 113 de Girona i encarregar el producte, en Tete Lara, responsable de la botiga, li entregarà en menys de quinze dies a un preu molt acurat.
L'avantatge d'aquest acord és que tindrem tot tipus de productes amb el nostre logo sense haver de fer cap desemborsament econòmic per part de la penya.

No hay comentarios: