miércoles, 14 de enero de 2015

Recital d'emocions

Amics, el cap de setmana passat va estar ple d'emocions. Divendres a la nit la Margarita, l'Isidoro i en Pepe es retrobaven amb els amics de la Penya Gironina, els nostres antecessors com els hi agrada dir i que per cert, és un orgull per nosaltres que així ho diguin. El Rhin Bar que va ser la seva seu allà pels anys 80 tanca portes i jugadors de l'època com Juanjo o Geli, així com entrenadors com Xavi Agustí es van afegir a l'homenatge que els integrants de la magnífica penya van retre al local. També va assistir en Pablo Machín, Xavi Agustí que sempre és l'ànima de les festes va aprofitar per elogiar en Pablo i va dir als seus antics jugadors "és una llàstima que ara que el Girona té un bon entrenador vosaltres ja estigueu retirats".
Dissabte al matí uns quants membres de la penya vam anar a l'hotel Melià on havíem quedat amb membres de les penyes LLuís Sitjar i Barralet del Mallorca, allà els jugadors mallorquinistes es van mostrar molt simpàtics amb nosaltres, també vam tenir l'ocasió de saludar tot un històric del futbol estatal, Miquel Ángel Nadal qui també es va mostrar molt atent amb nosaltres.
Al dinar que vam celebrar a la nostra seu també es van afegir seguidors mallorquinistes que venien des de Calatayud i els periodistes de la televisió pública balear IB3, per part gironina també van ser presents el president de la Penya Barbero Bailongo, l'Enric i un membre de la junta directiva de la Penya Saltenca, en Miguel Ángel.
Per cert, en Miguel Angel, "el poeta", va obrir un autèntic duel de titans, un cop acabat el dinar, el seu recital de poesia amb peces compostes per ell mateix era contestat pel recital d'acudits d'en José Lara, tota una barreja artística que va agradar i molt a tots.
Quan va acabar el partit ens vam acomiadar a l'estadi, allà vam fer un intercanvi de bufandes mentre quedàvem que si ens juguem quelcom a la penúltima jornada, ens veuríem a Ses Illes.
I no van acabar aquí les emocions, el mateix dissabte a la nit vam rebre la visita al 106 de l'estimadíssima Joana Egea qui va aprofitar un viatge llampec per saludar-nos i passar una estoneta amb nosaltres.  

No hay comentarios: