divendres, 19 de setembre del 2014

Ple

Amics, estem passant per un moment molt dolç i això es nota pels carrers, tot just portem quatre jornades i ja vivim el partit del Betis amb la mateixa il.lusió d'una final i és que després del partit a Gijon i l'empat in extremis que va fer esclatar la gola dels immortals que omplíem de gom a gom la nostra seu, és difícil controlar l'eufòria,
Per primera vegada aquesta temporada veurem Montilivi ple i el club ho vol aprofitar per fer un mosaic espectacular, els immortals estem convocats a les 9,30 hores a l'estadi per ajudar a fer-lo possible.  Esperem que aquesta vegada els Mossos no posin cap impediment.
Diumenge ens retrobarem amb els amics de  la Peña Bética de Santa Coloma de Gramenet, allà pel mes de març del 2011 van venir a la nostra seu i després del seu ascens vam continuar la nostra amistat.
Tant és així que quan van inaugurar la seva seu ens van convidar i una delegació de la nostra penya va assistir, va ser tot un orgull poder compartir un moment tan important de la vida d'una penya amb ells.
Aquesta vegada no venen sols, venen formant part de l'expedició de 9 autocars que es desplacen amb la Coordinadora de Peñas Béticas de Catalunya.
En principi el club havia pensat fer una barbacoa al cantó de Montilivi però els Mossos no ho han permès, de totes maneres, com que els gironins som capgrossos en el bon sentit de la paraula, hi haurà barbacoa, no a Montilivi però sí a Fornells, ben a prop de l'estadi.
El conegut restaurador gironí Maikel Pardo ha cedit les seves instal.lacions del mas Bruguer de Fornells on té el seu Restaurant La Cuina de Can Maikel per a fer-les servir de Fan Zona per als bètics i gironistes que vulguin gaudir d'una estona de bon rotllo entre aficions al temps que degusten una barbacoa amb postres i  una beguda per només 8 euros.
En fi amics, demà dissabte tots a descansar que diumenge tenim festa grossa. I victòria!.