dissabte, 13 de setembre del 2014

Records i rècords

Aquest passat dijous va ser una jornada de record pel gironisme. El camp municipal de Torres de Palau va ser l'escenari escollit per disputar el I Memorial Nil Marín, un torneig amb el que es vol homenatjar al porter del Girona B que desafortunadament ens va deixar l'octubre de 2013. La competició va ser organitzada per la Penya Blanc-i-Vermella i Gerunda Sud i va comptar amb la participació dels equips cadets de tres dels clubs pels quals va passar en Nil: el Mataró, l'Espanyol i el Girona. Els guanyadors del Memorial van ser els periquitos després d'imposar-se a groc-i-negres (1-0) i blanc-i-vermells (que vestien de negre, 2-1). El segon classificat va ser el nostre Girona FC després d'imposar-se per 3-1 al CE Mataró.
La Penya Immortal Girona no va faltar a l'esdeveniment, i quatre dels nostres socis, inclós el president, van desplaçar-se al camp de la cantera gironista per fer costat a la família i amics d'en Nil. Els immortals que s'hi van acostar van seguir amb atenció l'acte de presentació del torneig, en que els organitzadors van llegir un escrit en record del jove porter i van entregar uns rams de flors als seus pares. Un bonic gest que esperem que es converteixi en una cita fixa en el calendari anual de tot bon gironista.
Abans d'això, doble victòria contra el Tenerife. Ambdues passades per aigua i amb poc públic, però amb molta passió. En Lliga l'equip acumula ja una xifra rècord de tres victories consecutives, quelcom que el Girona no havía pogut aconseguir des del retorn a Segona Divisió. Una gran notícia que posa de manifest que la confecció de la plantilla sembla ser suficientment equilibrada com per poder somiar amb una temporada sense patiments. El triomf en Copa va ser un d'aquells partits poc vistosos que sembla que ningú vol guanyar, amb tots dos conjunts deixant-ho tot pels penals, on, com ja va passar l'any passat, Jorge Palatsí va ser l'heroi amb dues aturades que fan que ja esperem el rival que ens tocarà al sorteig del dia 22.
Per demà ja tenim pla: tenim previst seguir l'Sporting-Girona per televisió a la nostra seu amb la il·lusió de veure una històrica quarta victòria consecutiva en un escenari de Primera com el Molinón. No serà fàcil, però els immortals recolzarem al nostre equip des de la distància per aconseguir-ho. Un cop acabat el partit tenim previst quedar-nos a fer un menú, esperem que amb l'alegria dels tres punts. Us esperem a tots!