dijous, 6 de març del 2014

Una afició de primera

Amics, quan el que hi ha en joc és un ascens de categoria i el viatge és de franc, aconseguir un desplaçament massiu entra dins de la lògica, però que l'afició de l'últim classificat es mobilitzi en massa per acompanyar l'equip en el partit que pot ser el punt d'inflexió definitiu cap a la salvació és digne de molt poques aficions d'equips que han estat molt anys a primera.
I és així, avui ens sentim molt orgullosos de pertànyer a una afició que es capaç d'omplir dos autocars, a part dels que aniran particularment, per empenyer els nostres jugadors cap a la victòria a Sabadell. Només podem dir GRÀCIES AFICIÓ, SOM DE PRIMERA!.
Del cap de setmana passsat dir que la trobada amb els amics de la penya Sangre Blanquiverde va ser una vegada més d'allò més divertida i agradable.
Una rebuda amb unes begudes i tapes i un dinar regat amb el nostre cava va donar pas a un intercanvi d'obsequis, el seu president, Alberto Martínez, destacava de la conversa que teniem mentres dinàvem el bon rotllo que tenim amb la nostra directiva, cosa que per desgràcia ells no tenen.
Del partit res, només alegrar-nos en el transcurs d'aquesta setmana de la recuperació de l'Isaac a qui esperem veure'l aviat sota els pals, amb el permís de Palatsi. 
I com que aquest article va d'aficions de primera també volem fer esment que el proper diumenge visitarem el Camp Municipal d'Esports de Llagostera per unir-nos a l'homenatge que la penya local Els Golfus han preparat a en NIL MARÍN.
Des d'aquí animem a tots els aficionats del futbol gironí que no falteu a aquesta cita que amb tant de carinyo han preparat els nostres amics llagosterencs.