dimarts, 11 de març del 2014

Un sentiment gironí

Si una imatge val per mil paraules, aquesta foto del nostre amic Toni Carrera on es veu l'Effah consolat per l'Isaac, és el resum del que vàrem viure tots els que ens vàrem desplaçar fins la Nova Creu Alta per presenciar el que seria la desfeta més gran patida aquesta temporada pel nostre equip.
El que va deixar molt clar el quatre a zero i sobretot l'imatge de l'equip a la segona part del partit és que s'havia de canviar quelcom.
Pel que fa al desplaçament organitzat per nosaltres només us podem dir que estem molt satisfets de com va anar tot, la veritat és que amb la qualitat humana de la gent que ens va acompanyar és molt fácil que un desplaçament vagi sobre rodes.
Diumenge un grapat d'immortals vàrem acompanyar els Golfus de Llagostera a l'homenatge que varen retre a en Nil Marín, la casualitat va voler que just al minut 30 quan es desplegava la pancarta el Llagostera va fer el primer gol. El pare i el germà d'en Nil que també hi eren ens varen agrair molt la nostra presència.
Un cop acabat el partit els Golfus ens van convidar a unes cerveses al bar on habitualment es reuneixen.
I no volem deixar de parlar de la matinal de futbol de diumenge sense destacar la gran victòria dels nostres jugadors del B al camp de l'històric Banyoles per zero gols a dos.
Per últim, donar la benvinguda al nostre nou entrenador Pablo Machín, els seus dos anys d'entrenador al Numancia d'on va sortir, després d'haver complert els objectius, per decissió propia i amb les portes del club obertes, creiem que és un bon aval per pensar que està prou capacitat per redreçar la nau blanc-i-vermella.