divendres, 10 de maig del 2013

En boca de tots

Fem tard, ho sabem, però és que EL PARTIT (així, en majúscules) que el Girona va guanyar-li a l'Alcorcón ens ha deixat en estat de xoc gairebé fins avui. Tantíssimes emocions vam poder viure en 90 minuts que només podem donar gràcies per portar dins nostre aquests dos colors. Quina muntanya russa, quina manera de refer-se després de rebre dos cops quasi letals! Des del mosaic previ, sensacional i mai vist amb tanta qualitat a Montilivi, fins al 3-2 final de Bordas (golàs) tot va conformar un partit que caldria enregistrar i ensenyar a les futures generacions com a exemple de comunió entre afició i equip: l'1-2 de Richy, amb 5 rematades abans del gol final, el vam començar a marcar quan l'estadi va posar-se en peu de guerra contra un seguit de decisions arbitrals i va començar a bramar com difícilment és recorda. Ni el dia del Ceuta. No volem acabar aquesta mini-crònica del partit sense tornar a destacar la gran entrega i decisió d'Acuña, que està comprant tots els números per ser el gran heroi d'aquests últims i màgics partits.
El color va ser la nota dominant a la graderia. L'estrena de les nostres noves banderes va ser tot un èxit i les vam fer onejar de valent durant tot el partit. Molts van ser els gironistes que les van lluir i els que les han comprat per onejar-les al camp en els propers partits o penjar-les als balcons per vestir la ciutat i la província de blanc i vermell. Us recordem que encara en tenim a la venda a la nostra seu (Bar Bon Ibèric, C/Pamplona, 3) i que en portarem els dies de partit a la nostra zona del Gol Sud. El preu segueix sent de 8 € pels socis de la Penya Immortal i de 10 € per la resta d'aficionats. Amb aquests diners estareu ajudant a fer la penya cada cop més gran, a finançar les nostres activitats en suport del Girona i, a sobre, us emportareu una gran bandera.
Tot i que per a nosaltres sempre ho havia estat, el Girona és l'equip de moda. Tothom en parla i en vol saber i no només a la nostra ciutat. Prova d'això és l'atenció que li estan dispensant darrerament els mitjans de comunicació al club i de retruc també a la penya. Primer va ser El Periódico qui va entrevistar al nostre president Pepe Sierra per incloure algunes de les seves vivències com a gironista al reportatge que va fer dissabte passat sobre l'entitat de Montilivi. Poc després era El País el que el tornava a entrevistar i dilluns TV3 demanava la col·laboració dels nostres socis per al rodatge d'un anunci de suport al Girona de cara a la recta final de la temporada (aquí una galeria de fotos del mateix, obra del Diari de Girona). Tota una satisfacció que se'ns vegi com un dels referents de l'afició blanc-i-vermella. A la fotografia que encapçala aquest paràgraf, la vicepresidenta immortal Margarita i el seu marit Isi fent de figurants darrera de Javi Acuña.
Ara que totes les mirades es giren cap al Girona i la seva gent és quan més units hem d'estar. Que a cada partit es visqui el mateix ambient que el dia de l'Alcorcón es l'objectiu. Per això no hi ha hagut millor moment per a celebrar la I Trobada de Penyes del Girona FC. L'acte se celebrarà aquest diumenge 10 a la Zona Esportiva de Vilartagues, a Sant Feliu de Guíxols, i serà una gran jornada lúdica al voltant de tot el que representen aquests colors. Tot una passa endavant per a consolidar el sentiment gironista i fer més estret el vincle dels que vivim el club amb el mateix. El preu del tiquet és de 5 € i els podeu aconseguir al Bon Ibèric. Els socis de la Penya Immortal seran convidats per la mateixa, així que l'obtindran sense cap cost. A les 9 del matí ens reunirem a la nostra seu per veure quants cotxes tenim disponibles i apropar-nos a Sant Feliu. El programa d'activitats és el següent:

11:00 - Visita guiada per Sant Feliu de Guíxols / Inflables / Servei de bar / Música.


12:30 -  Actuacions: Zona Funky / Xevi l’il·lusionista.


13:30 - Parlaments: Ajuntament de Sant Feliu / Joaquim Boadas, president del Girona FC / Toni Valldeperas, president Penya Guíxols-Costa Brava / Pepe Sierra, president Penya Immortal Girona / Associació de Voluntaris del Girona FC.


14:00 - Dinar de germanor.


15:30 - Brindis / Sorteig.

16:00 - Actuació musical: The Aaron’s / Traca final.

3 comentaris:

PEPE SIERRA ha dit...

Avui a Montilivi i demà a Sant Feliu, uns dies de bandera

Anònim ha dit...

hay q ir al madrigal a darlo todo, equipo y aficion en ese partido UNIDOS... seria apoteosico y impactante a nivel nacional venirnos con los 3 puntos

Anònim ha dit...

Have you been perusing catalogs of auto equipment and extras?

This "clear DTC" has been proven to damage some PCMs in
autos even though the motor is functioning.

Feel free to surf to my blog post: equus code scanner