dimarts, 28 de maig del 2013

Valorem-ho com cal

77 anys d'ençà de la darrera i fins ara única promoció d'ascens a Primera Divisió disputada pel Girona FC. Des del 1936 l'entitat ha viscut de tot: molta Tercera, el pas de Vistalegre a Montilivi (conservant el "palco dels sastres"), els pous de Regional Preferent i Primera Catalana, ascensos i intents fallits, èpoques d'autèntica asfíxia econòmica, l'eliminació del Villarreal a la Copa, el retorn a Segona mig segle després amb victòries sobre alguns històrics... un camí dur amb puntuals alegries que han evitat que els més irreductibles perdessin la fe. Aquest equip, aquesta plantilla de futbolistes entregats, ha segellat el bitllet cap un mínim de 180 minuts per somiar amb la categoria reina. Després d'una treballada victòria contra un filial barcelonista que no va regalar res (amb xuts als pals i ocasions que ens van glaçar per moments), ens hem assegurat una promoció a la que el gironisme ha de donar la importància que té. I a sobre amb dues jornades de marge per intentar l'èxit absolut, un ascens directe que no és tan difícil com sembla.
Aquesta ocasió especial mereixia una rebuda especial pels nostres herois i gràcies al compromís de quatre marques gironines així va ser. Peixos Suñer Girona, Gerió - Configirona, Autorecanvis Ter i Pneumàtics Perelló van regalar a la Penya Immortal Girona una bandera gegant per celebrar els seus 20 anys de fidelitat al Girona (la primera temporada en la que vam seguir a l'equip va ser la 92/93). Aquesta fantàstic obsequi ocupa una superfície de 70 m2 i uneix en una les banderes del Girona FC i de la ciutat. Abans de començar el partit contra el Barcelona B i també a l'inici de la segona part vam desplegar-la al nostre bloc del Gol Sud, cridant l'atenció de la premsa escrita i també de les càmeres de Canal +. Ens fa molt feliços veure com hi ha empreses de casa disposades a implicar-se amb l'equip i la seva afició i que són les mateixes que ho han fet també quan les coses no anaven tan bé com ara. Agrair a l'Albert Mateos, un d'aquells gironistes de tota la vida, les seves gestions per aconseguir que l'ensenya brillés al sol de Montilivi.

MOLTES GRÀCIES PEL VOSTRE SUPORT
SOU UN EXEMPLE D'IMPLICACIÓ AMB ELS NOSTRES COLORS
 
Uns altres que cada cop senten més simpatia pel blanc i el vermell són els membres de la Peña Cadista "Los Condenaos" de Pineda de Mar. Ens van dir que ens visitarien en un partit de lliga i com que son gent de paraula, dit i fet. Uns 10 aficionats de l'equip que aquesta temporada a entrenat Raúl Agné van compartir el matí amb nosaltres. L'esmorzar que vam prendre al Restaurant 106 va servir per carregar les piles pel partit, en el que, a part de la bandera gironista amb la que els vam obsequiar, els nostres amics van desplegar una pancarta en la que manifestaven el seu suport al Girona en la seva lluita per l'ascens. Muchas gracias por el apoyo, compañeros. Gestos así os convierten en los mejores representantes de vuestro Cádiz.
  
La següent estació d'aquest viatge al somni dels somnis ens porta a Almería per enfrontar-nos a un rival directíssim. Portar els tres punts de tornada pot significar encarar la darrera jornada amb possibilitats reals d'ascens directe, donat que en ella s'enfrontaran els dos equips que ara mateix lluiten amb nosaltres per la segona plaça, el propi Almería i el Villarreal. Una pena no poder estar a l'estadi Mediterráneo per l'elevat preu del desplaçament a causa de la llunyania i aquesta LFP que sempre pensa en els aficionats (excel·lent idea pretendre que que les aficions implicades viatgin amb partits que acaben a les 8 de la tarda i més de 10 hores de camí de tornada quan l'endemà és dia laborable). Això no vol dir que no estiguem disposats a enviar tota l'energia positiva possible des de Girona, i per aquest motiu organitzem una gran WATCH PARTY a la nostra seu per seguir el matx per televisió. Volem reunir al màxim de gent possible per aconseguir un autèntic "mini-Montilivi" al Bon Ibèric. La cita és històrica i cal viure-la amb gran ambient gironista i, com no podia ser d'altra manera tractant-se de la Penya Immortal, bon menjar i bon beure. Diumenge a les 18 tens invitació VIP per la festa més blanc-i-vermella de la temporada!     

1 comentari:

Anònim ha dit...

¡Hay que llenar el Bon, que se note donde está la verdadera afición en esta ciudad!