dimarts, 15 de gener del 2013

Mantenint el nivell

Potser el 2013 no ha començat com tots voldríem, amb victòries del Girona FC, però l'equip ha sigut fidel a la seva màxima de donar-ho tot al llarg dels 90 minuts i no ha abandonat les bones sensacions. Només cal retrobar-nos amb el gol, i ja se sap, això un cop obres la llauna és un no parar. Les pors davant aquesta fase del calendari carregada de partits a fora s'han esvaït i estem preparats pel que vingui. El Real Madrid Castilla potser no està en el seu millor moment i hom pot considerar que s'haurien d'haver aconseguit els tres punts sense excuses, però la realitat és que tot i els problemes defensius del filial blanc, és un equip molt perillós en atac, amb diversos jugadors que han tastat ja el primer equip i diu molt de la nostra defensa haver-los deixat a 0. És un punt valuós i més després de l'excel·lent parada del nostre capità Dani Mallo en els darrers segons de partit. Sense ell no hauríem tancat la primera volta SEGONS!
Al Bon Ibèric hi va haver gresca immortal i de la bona. Uns 25 aficionats blanc-i-vermells vam seguir el partit entre càntics i bromes. Només ens vam adonar de que no érem a l'estadi Alfredo Di Stéfano pel pernil d'en Jota i els aperitius que en Jordi i la Conxita van compartir amb nosaltres abans de passar a l'acció amb el plat del dia: suculent pollastre a l'ast, precedit per uns no menys gustosos entrants.
Entre el vi del dinar, el moscatell per païr i la felicitat per la perspectiva de poder acabar els primers 21 partits de lliga en posicions d'ascens directe (només calia que el Sabadell guanyés a l'Alcorcón per assegurar la segona plaça), van fer la tarda d'allò més entretinguda, fins al punt que després del cafè el sector més mogut de la penya, l'Óscar, l'Alvaro i la Nerea, es van animar a ballar-nos la seva pròpia versió del popular Gangnam Style. Després d'aquest punt culminant de la jornada, molts van optar per retirar-se: res no ho podia millorar.
La paraula per resumir com va viure l'afició gironista aquest matx és expectació. A part dels molts que vam seguir la matinal de futbol per la televisió, un bon grapat de valents van viatjar a la capital espanyola per veure als nostres en directe, entre ells la nostra vocal Cristina Font i les seves amigues. Molts del desplaçats van estrenar el flamant AVE, però contràriament al que vam anunciar en la nostra innocentada no els va sortir, ni molt menys, de franc. Tot i això, si van servir per evitar que l'equip se sentís sol, van ser diners ben aprofitats. 
El proper repte que haurà d'afrontar el gironisme és el desplaçament a Sabadell d'aquest dissabte. S'espera un gran ambient de futbol, ja que els arlequinats també han completat una primera volta brillant i volen enganxar-se definitivament a la part noble de la classificació. Els nostres contactes amb la Federació de Penyes del Sabadell han sigut notícia per a l'emissora de ràdio de la ciutat vallesana, que ahir va entrevistar al nostre president Pepe Sierra.

Un bon equip, un rival interessant, viatge a bon preu... tot està preparat per una nodrida representació d'aficionats del Girona a territori sabadellenc. Per si fos poc, allarguem el període d'inscripcions fins el divendres 18 a les 14 hores.
TOTS A SABADELL AMB EL GIRONA! 

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ya no es que tengamos que ir a apoyar al equipo, que también, es que como aficionados del Girona hay que disfrutar el regalo que significa ser segundos.

Ojalá seamos un montón en Sabadell y los jugadores reciban el apoyo que merecen.