dissabte, 13 d’octubre del 2012

Per uns altres 20

La de dijous va ser una nit màgica, una d'aquelles en les que vam tornar a viure el millor d'aquesta penya i la manera que ha tingut de viure el futbol. A part d'una nombrosa representació dels nostres fidels socis, molts companys d'aficions d'altres equips van voler fer-nos costat en l'acte que commemoràvem que han passat ja 20 anys des que un grapat de gironistes decidissin seguir al Girona a verdes i madures. Unes 45 persones vam gaudir d'un deliciós sopar al Restaurant El Cabrit de la Carretera Barcelona.
Entre els assistents vam comptar amb representació del Girona FC (el president Joaquim Boadas, la responsable de l'àrea social Joana Egea i els jugadors de la primera plantilla Dani Mallo i Chus Herrero), de l'Ajuntament de Girona (el regidor de seguretat, mobilitat i via pública, Joan Alcalá), de la Penya Guíxols - Costa Brava, de la Peña Madridista Girona, de la Peña Cadista "Los Condenaos" de Pineda de Mar i de la Penya Blanc-i-Blava de Girona. Molts altres companys es van excusar per no poder assistir per motius laborals i familiars, però ens van expressar les seves felicitacions cordials per aquestes dues dècades d'existència.
Quan vam acabar l'àpat (deliciosa com sempre la carn a la brasa del Cabrit), inclòs un pastís d'aniversari caracteritzat per l'ocasió, va arribar l'hora dels parlaments i reconeixements. El nostre president, Pepe Sierra, va agrair als presents la seva assistència i va subratllar que mantenir viva i amb empenta una associació d'aquest tipus durant tant de temps és quelcom poc freqüent en el futbol espanyol i fins i tot a nivell mundial, i que si s'ha pogut fer és gràcies a tots els amics i amigues que n'han format part des del 1992. Seguidament es va procedir a l'entrega d'un petit present a les penyes que ens van acompanyar (que van ser amablement corresposts) i als representants del consistori gironí i del club. 
Joan Alcalá va destacar la gran tasca de cohesió social d'entitats com la nostra, unint a gent que defensa diferents colors per sol fet de compartir una afició. El president gironista, per la seva part, va assegurar que el seu avi Albert de Quintana, un dels fundadors del Girona FC, de ben segur que estaria orgullós de saber que aquella petita institució que va fundar el 1930 amb uns amics arribaria a tenir un grup de seguidors que arribés a complir 20 anys de vida. El capità Dani Mallo, en representació dels seus companys d'equip, va expressar el seu agraïment pel suport que els membres de la Penya Immortal donem a l'equip tant a casa com en els desplaçaments als que assisteixen i ens va instar a seguir així i no defallir.   
Un dels moments més emotius ens el va brindar un dels socis més participatius de la Penya Immortal, un d'aquells que no se'n perd cap i sempre que pot està disposat a donar un cop de mà: Josep Garolera, el nostre amic de Santa Coloma de Farners. En Josep va encarregar dues plaques d'homenatge per entregar per sorpresa als dos presidents que hem tingut els immortals al llarg de la nostra història, la Margarita (que la nostra vicepresidenta va rebre amb molta emoció) i en Pepe. En les paraules prèvies a l'entrega, el secretari de la penya va voler destacar la gran feina del nostre actual president, que porta a la penya des de la seva fundació i ha lluitat com ningú per mantenir-la amb vida, "encomanant" el gironisme entre els seus amics com era el cas de molts dels que aquella nit érem allà.
D'aquesta manera, amb abraçades fraternals i brindis plens d'emoció per la bona marxa del Girona i per poder viure, com a mínim, uns altres 20 anys de Penya Immortal, es va donar per tancada l'agradable vetllada, desitjant que a mode de regal d'aniversari el Girona ens doni aquest diumenge el que més feliços ens fa: una victòria seva. Tots a Montilivi a animar en el partit contra el Recreativo!      

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Muchas felicidades a todos los inmortales por estos 20 años.

Es un orgullo formar parte de esta gran peña.

A ganar el domingo.

Anònim ha dit...

Moltes felicitats pel vintè aniversari i per molts anys!

Jordi
Penya Curta - Gol Nord -

Anònim ha dit...

felicidades ala penya immortal por su seguimiento a nuestro girona f.c, por otra gracias por incentivar a montilivi a hacer la OLA, tardes como esas no pasan todos los dias