dimecres, 1 d’agost del 2012

Fidels en la ressaca

El dia abans de l'esperat derbi, bona part dels immortals més viatgers va passar la nit a les festes de Salt i va veure sortir el sol darrera el seu popular correfoc. Conseqüència: desastre absolut de la convocatòria del dia següent, amb només quatre assistents i la majoria amb ressaca. Tot i això, quan es tracta del Girona sempre ens resulta fàcil engrescar-nos, i els "supervivents" no vam dubtar en apropar-nos a Peralada per intentar deixar el llistó tan alt com fos possible.
No era una tasca senzilla: el Figueres comptava amb el suport majoritari de l'afició, inclós el d'un grup nombrós i sorollós a parts iguals, que va col·locar-se al fons oposat al que nosaltres estàvem situats. A part, a la tribuna la proporció d'aficionats podia estar perfectament 80 a 20% a favor dels blanc-i-blaus. Cal fer un incís i reconèixier l'encert del CF Peralada en posar les entrades a 5 €, un preu raonable pel nivell del matx i que va ajudar a que la graderia presentés molt bon aspecte. Sembla que hi ha qui de veritat comprèn que el negoci en el futbol no està en exprimir als que sempre hi anem.
Tot i estar en franca minoria vam aconseguir fer-nos sentir a estones, encara que fos a canvi de fer quedar afònic a algun dels desplaçats. A la segona meitat se'ns van unir uns quants gironistes molt animosos que van fer que el nivell de suport a l'equip fins al final del partit fos, com a mínim, acceptable. I així ho van reconèixer, amb aplaudiments dirigits cap a nosaltres al final del partit, membres de la primera plantilla com Luso. L'anècdota de la jornada la vam tenir amb el linier (ja de categoria gairebé sènior), que en una relliscada va acabar per terra amb el banderí inclòs. Fins i tot a ell se li va escapar el riure.
 
L'enfrontament ens va deixar un Girona molt ferm, en la línia d'aquesta pretemporada, sense fer gaire concessions en defensa i trobant-se, poc a poc, a sí mateix en atac. Jandro va ser un dels més actius, comandant a la perfecció la part més ofensiva del migcamp blanc-i-vermell (diumenge de negre) i seu va ser el gol de penal que va obrir el marcador. L'encarregat de tancar-lo amb el 0-2 definitiu va ser Luso a la sortida d'un córner. Les ganes de la Unió, lògiques en un Tercera que busca reivindicar-se davant un equip de superior categoria i que, a sobre, té l'alicient de enfrontar-se al seu vell rival, no van ser suficients per que es produís la sorpresa.
Per acabar, recordar a tots els nostres socis que l'Assemblea General de la penya corresponent a l'any 2012 tindrà lloc al Bon Ibèric aquest dissabte 4 d'agost a les 17:30 hores en primera convocatòria. La junta directiva repassarà els comptes de la nostra entitat, les activitats realitzades aquest curs i les que estan previstes fer al llarg del proper. Com sempre, al torn de precs i preguntes, tothom podrà dir la seva i fer les suggerències que estimi oportunes. Recordeu que a les 20 hores es juga un Girona - Villarreal B de pretemporada a Montilivi (amb l'entrada de franc per als abonats), l'excusa perfecta per assistir a l'assemblea com a prèvia i un cop acabada dirigir-nos plegats cap a l'estadi. 

6 comentaris:

Anònim ha dit...

buenas, sabéis q desplazamientos tenéis pensado hacer esta temporada? Gracias.

Fran ha dit...

Pues dependerá mucho de la gente que se apunte, de si el club colabora o no, etc, pero en principio nos gustaría poder ir a Barcelona, Sabadell, Huesca y Villarreal.

Elche, Alicante y otros sitios es más difícil.

De momento no hay nada seguro, iremos informando a lo largo de la temporada.

Un saludo.
¡Adelante Girona!

Fran
Secretario

Anònim ha dit...

vamos girona, a por el rifle PANDIANI, que de suplente y para jugar 30 minutos todavia vale

Anònim ha dit...

vaya cara que lleva gafas

Anònim ha dit...

Pandiani no hombre, que seguro que sabemos si ha fichado por el Girona,porque habrá aparcado el camión en la zona vip del estadio.

Anònim ha dit...

Muy bien, Carlos, veo que ya te han enseñado que para separar dos palabras no hace falta un punto.

Ahora sólo te hace falta aprender el uso de las mayúsculas.

Poquito a poquito, no te vaya a salir humo de la cabeza.