dimecres, 23 de maig del 2012

Tots junts ho hem pogut fer

Ho hem aconseguit. La treballada victòria davant l'honrat filial groc ha fet que matemàticament tinguem plaça assegurada a la Liga Adelante per la temporada vinent. A part de continuar la celebració que va començar ahir a la graderia (i la gespa) de Montilivi, poca cosa podem fer més que reconèixer a tots els que dins i fora del camp han ajudat a fer que el nostre Girona segueixi sent de plata. Donem les gràcies...
  • als que no van deixar de creure que era possible ni quan estàvem a 8 punts.
  • als jugadors, que han demostrat la seva professionalitat i en cap moment han abaixat els braços. Menció especial per a Coro i els seus 18 gols (de moment) i a Jandro... per ser com és.
  • a en Javi Salamero, que ha demostrat una connexió brutal amb els seus futbolistes i ser un motivador nat.
  • a en Josu Uribe i en Raúl Agné, ja que, sigués millor o pitjor el seu balanç final al capdavant de l'equip, van aconseguir uns punts sense els quals no ens podríem haver quedat a la categoria.
  • a en Ramon Vilaró, per estimar al Girona i fer el que creia convenient. Sabem que un dels més feliços per la permanència és ell.
  • als qui posen els calers perquè tot això funcioni. Hi ha hagut moltes polèmiques al seu voltant al llarg de la temporada. Masses i tot. Però la única cosa que sabem del cert és que a dia d'avui sense ells no hi hauria Girona Futbol Club.  
  • als empleats del club per la seva tasca diària per evitar que la institució es mori. Cal destacar a la nostra amiga i responsable de l'àrea social Joana Egea per la seva constant col·laboració amb les penyes.
  • als que es deixen la veu cada setmana a Montilivi i on calgui per animar al Girona. Som pocs però hi som.
  • a la gent de la percussió per tirar de nosaltres en els moments més fluixos en quant a animació.
  • als socis de la Penya Immortal. Sense la seva aportació ens seria impossible finançar cap dels muntatges que fem al nostre bloc per donar color i ambient a l'estadi.
  • als companys de les penyes Guíxols-Costa Brava i Miki Albert, per col·laborar en fer el Girona i la seva afició una mica més grans.
  • als que sempre que els és possible es queden fent costat a l'equip fins que l'àrbitre xiula el final, anem guanyant, perdent, plogui, faci vent, nevi... passi el que passi.
  • als que saben que un crit d'ànim sempre és més útil que la crítica destructiva i constant, que acaba enfonsant al jugador que passa una mala ratxa en comptes d'encoratjar-lo a seguir lluitant. 
  • als que s'han menjat hores i hores d'autobús per seguir al Girona on fos necessari, deixant-se-hi la salut i buidant-se una butxaca que, en els temps que corren, tampoc és que fos gaire plena.
  • als aficionats visitants amb els que ens hem anat trobant, per fer-nos més agradable una dura temporada com aquesta. Ja hem rebut felicitacions des de San Sebastián, Huesca, Las Palmas, Zaragoza, Barcelona (aficionats de Celta i Dépor), Sabadell, Tarragona...
  • a en Falcao i en Tamudo, per... bé, ja ho sabem tots perquè. 
Potser ens deixem a algú. Si és així demanem comprensió. L'alegria del moment és el que té, de vegades fa perdre la perspectiva. Si no, no s'entén com aquests tres socis de la penya van apropar-se a Plaça Catalunya a celebrar el triomf quan era previsible que un dimarts laborable aquesta fos deserta. En fi, una altra anècdota que demostra que n'hi ha que tenim un ADN 100% immortal...

MOLTÍSSIMES GRÀCIES A TOTS.
ENDAVANT GIRONA!
SEMPRE IMMORTALS!

9 comentaris:

Anònim ha dit...

¡SOMOS DE SEGUNDA Y NOS LO MERECEMOS!

Que grande este equipo peleando hasta el último minuto. Estan demostrando que si falta calidad, el orgullo y el esfuerzo pueden suplirlo a la perfección en un club pequeño como el nuestro.

Y ahora a por el 18º puesto, con dos c...

¡ADELANTE GIRONA!

Anònim ha dit...

Pues yo he leido mensajes en fotos diciendo que el Girona se ha salvado por el descenso del Vilareal y que lo que tendria que hacer es pedir bajar de categoria para que de esta forma algun segunda B que se lo mereciese subiese a division de plata.... En fin que hay mucho aburrido por la vida. Grande Girona!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

No hay problema, el sábado ganamos y pasamos al Recre. Y como se descuiden, también a Guadalajara y Murcia.

Estamos "on fire".

Anònim ha dit...

Te has olvidado del Koala!!!!!

Amunt Girona!!!!

Anònim ha dit...

HOLA AMICS, EL VOSTRE BLOG HA ESTAT PREMIAT AMB UN PREMI. MIREU EL MEU BLOG PER VEURE-HO. http://www.doscontraun.com/

Anònim ha dit...

buenas, se tiene pensado ir a murcia, para celebrar con ellos la permanencia? Gracias!!!

Fran ha dit...

Pues de momento es un gasto que la peña no puede asumir a menos que el club decida organizarlo, así que no hay nada previsto para Murcia.

Anònim ha dit...

sabéis si va mucha gente al desplazamiento de murcia?

Anònim ha dit...

Nos vemos el proximo año en segunda!!!! Visca el girona!!! y felicidades a la penya por haber animado todo el año al equipo incluso cuando las cosas iban mal.