dimecres, 18 de gener del 2012

Ens necessiten i us necessitem

Moments decisius els que el Girona està a punt de viure. En dos setmanes ens juguem la pell i per acabar-ho d'adobar ens trobem amb un canvi d'entrenador, que sí be pot ser l'estímul que necessitàvem per despertar, sempre crea un xic d'incertesa.

Gironistes: EL GIRONA ENS NECESSITA. Després de viure quatre anys de somni passejant per camps històrics del futbol espanyol, aconseguint salvacions impossibles, vivint tardes de gran futbol i podent seguir a l'equip fora de casa a preus de saldo, ha arribat el moment. Ens toca tornar-li al club tots els bons moments i les experiències inoblidables que ens ha regalat. El Girona s'està ofegant i nosaltres, i ningú més, som els que podem fer-li el boca a boca per evitar que es mori.

Gironistes: LA PENYA IMMORTAL US NECESSITA. Dissabte cap a les 10:30 del matí diversos membres de la nostra penya es desplaçaran a Montilivi per organitzar una mena de "tifo" per rebre a l'equip amb color a la graderia. Necessitem inflar 300 globus (100 blancs i 200 vermells) per fer una espècie de núvols de 100, que unirem amb un fil. L'objectiu es posar els tres núvols al nostre bloc a mode de gran bandera amb els nostres colors. Per dur-ho a terme ens sería de gran ajuda la col·laboració de més gent. Penseu que no és quelcom que fem per donar-nos importància, sinó per recolzar a l'equip en aquests moments tan complicats. Tots els materials els posa la penya, per descomptat. Només us demanem una mica del vostre temps pel Girona.

També aprofitarem que estem allà per pintar una pancarta amb el lema "AGNÉ IMMORTAL" amb la qual participarem en l'homenatge que la Penya Guíxols-Costa Brava ha impulsat per al minut 24 de partit, ja que en Raúl va néixer un 24 de maig de 1970. Més informació al perfil de Facebook dels nostres amics de Sant Feliu: http://www.facebook.com/penyaguixolscostabrava L'ajuda en aquest aspecte també serà benvinguda.

No cal dir que qui vulgui apropar-se al nostre bloc (no sempre està ple) al Gol Sud per animar durant els 90 minuts amb bon humor i passant de mals rotllos en un ambient 100% futbolero, està convidat. Quan més serem, en aquest cas, més cridarem.

DESPERTEM, GIRONISTES!
EL NOSTRE EQUIP ENS NECESSITA!

Canviant ja de tema, el partit de dissabte tindrà un regust especial. Dolç per a nosaltres, ja que serà inevitable que recordem aquell històric penal que en Kiko va marcar al minut 93, i amarg pels murcianistes que van patir un dolorós descens. Però vet aquí que els capricis del destí ens han volgut emparellar a la mateixa categoria. La Federación de Peñas Murcianistas, amb clar desig de retornar a una ciutat que els hi va agradar com és la nostra (però amb el seu equip en una posició menys complicada que els permeti gaudir sense neguit del seu atractiu), ha organitzat un autobús per assistir al partit de Montilivi. Ja ens hem posat en contacte amb el president de l'associació grana, Miguel Martínez, per organitzar un dinar de germanor en el que el que hagués pogut separar la sort, ho uneixi l'amistat.Per últim, però no més important, desitjar una ràpida recuperació al nostre central Richy, lesionat recentment de gravetat. El defensa blanc-i-vermell sembla que es perdrà la resta de temporada, però nosaltres li prometem que en la nostra condició de jugador número 12 intentarem suplir la seva baixa amb el doble de suport al Girona. ¡Adelante Richy! ¡Mucha fuerza!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Lo de la pancarta a Agne que quieres que te diga. El futbol no tiene memoria y solo veo que nos a dejado con los dos pies a segunda B. Desde el dia del Cartagena que tenia que haber saltado. Estuve en Alcorcon y fue horrible su forma de jugar contra 10. Aparte que con el nunca ganabamos fuera. Nunca.

Anònim ha dit...

Claro que el fútbol no tiene memoria. Qué rápido se olvida un ascenso (después de 50 años sin pisar la Segunda) logrado con jugadores que no cobraban. O una primera vuelta de ensueño nada más subir. O estar muchas jornadas soñando con clasificarse para las eliminatorias de ascenso a Primera la temporada pasada.

No hay muchos que tengan ese currículum con el Girona, la verdad. Algo de reconocimientos si merece Agné.

b16 ha dit...

GRANDES INICIATIVAS LAS 2!!!
Mañana a lucir los colores rojiblancos y apoyar al máximo al equipo.
Entretodos saldremos adelante!!!