dimecres, 28 de desembre del 2011

Un més de la família

La tornada del màxim accionista del Girona FC a la ciutat després d'uns mesos d'absència és una bona notícia per a l'entitat blanc-i-vermella, així com per a la resta de les que formen part del projecte "Tots som Girona". Aquesta entesa entre els principals clubs de la ciutat guanya força i estabilitat retrobant com a cap visible a Delgado i està llesta per emprendre noves iniciatives en benefici dels esportistes i aficionats a l'esport de Girona i província.

Un exemple clar d'aquestes noves passes per fer més gran el "Tots som Girona" és l'acord presentat aquest matí a la sala de premsa de l'Estadi Municipal de Montilivi, pel qual el Grup Excursionista i Esportiu Gironí, el conegut GEiEG, passarà a formar part del projecte durant els propers 5 anys a canvi d'una quantitat de diners en concepte de patrocini que no ha transcendit. El president grupista, Francesc Cayuela, va mostrar-se molt satisfet per la formalització del pacte d'adhesió que serà ratificat pels seus socis en una futura assemblea extraordinària.

El GEiEG és una entitat poliesportiva fundada el 1919, que compta amb magnífiques instal·lacions destinades a la pràctica de diferents modalitats per tota la ciutat. Actualment aplega sota les seves sigles equips i atletes que practiquen el bàsquet, l'atletisme, la natació, el waterpolo, les botxes, l'esquí, la gimnàstica, l'halterofília, l'handbol, l'hoquei patins, el rugbi, el patinatge...

L'acord signat avui garanteix que tots els socis del Girona Futbol Club i de la resta de clubs del Tots som Girona podran gaudir de les pistes i piscines del GEiEG sense cap cost afegit a la seva quota d'abonat habitual. A més, els equips grupistes lluiran a partir d'ara a les seves samarretes l'escut del Girona FC i el distintiu circular del projecte TSG.

Sens dubte, aquest 28 de desembre de 2011 passarà a la història de l'esport gironí. Estem construint un projecte d'esport de base i d'elit que ja és un dels més importants de Catalunya i que aviat serà una referència per a tot el país.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

buenas, se podría saber q pasa con la seccion de basquet? Dicen que de no pagar las deudas que se deben puede desaparecer. Saben si hay arreglo a esta situacion?

Anònim ha dit...

Pues sabemos lo que se sabe en la prensa.

Que hay retrasos en el pago de los 200.000 euros que le tocaban al Sant Josep del Tots som Girona.

Poco más, esperemos que se solucione pronto por el bien del deporte gerundense.