dimarts, 1 de novembre del 2011

Orgullosos del Girona

Corren temps difícils pel Girona. 5 partits sense conèixer la victòria i un ambient enrarit en el que comencen a destacar més els xiulets que els aplaudiments i els crits de suport. El matx de dissabte contra el líder de la categoria, el poderós Hércules, no acaba d'ajudar-nos a enfortir la nostra fe en una ràpida recuperació de l'equip.

Si volem que aquesta estància a les posicions de descens sigui una simple anècdota a final de temporada el primer pas l'hem de fer nosaltres. Els jugadors han de saber que tot i les crítiques que els hi puguin arribar, el gruix de l'afició els hi ofereix el seu suport incondicional. Que passi el que passi ens sentim ORGULLOSOS DEL GIRONA.
Per aquest motiu, les penyes del Girona FC, a més de demanar a tots els gironistes que es desplacin en massa a Montilivi per ajudar-lo a platar cara als alacantins, hem organitzat una "pancartada" a la sortida de l'equip amb el lema "ORGULLOSOS DEL GIRONA" perquè l'equip tingui clar que pensem encara que les coses no vagin del tot bé.

Perquè aquesta acció surti bé necessitem la inestimable col·laboració de tot aquell que sigui blanc-i-vermell de cor i vulgui expressar-ho. És quelcom tan senzill com imprimir-se el document de Word que adjuntem en aquest enllaç (http://www.mediafire.com/?lgiopkkm1s14kkl) i ensenyar-lo a la sortida dels jugadors.

Les penyes portarem uns quants folis impresos per a les nostres zones, pero es indispensable per a l'èxit d'aquesta inciativa que tots els gironistes participem d'aquest objectiu comú i expressem el nostre orgull de pertànyer a aquesta institució. Per això ens seria molt útil que féssiu moure aquesta iniciativa per les xarxes socials, a Twitter mitjançant el hashtag #orgullososdelGirona i a Facebook posant un "asistiré" a l'event que organitzarem amb el títol "PANCARTADA ORGULLOSOS DEL GIRONA", així com convidant-hi a altres aficionats del Girona.

Unim-nos tot i demostrem que estem veritablement ORGULLOSOS DEL GIRONA.

8 comentaris:

B16 ha dit...

ORGULLOSOS DEL GIRONA!!!!!!!!!!!!
Siempre!!!!

El sabado no se nos pueden escapar los puntos!!!!!

MONTILIVI NO SE RINDE!!!!!!!!!!!!!

Fran ha dit...

A ver si todos ponemos nuestro granito de arena y nos queda una cosa maja, que se note que estamos ORGULLOSOS DEL GIRONA... y sobretodo a ver si animamos como nunca y GANAMOS.

¡Adelante Girona!

Anònim ha dit...

Espero que per fi dissabte facin fora a l'Agne. Vaya equip de m... que tenim aquest any. Mira que no guanyar ni a l'Osca ni al Cartagena a casa... Com trobo a faltar en Despotovic, Peragon i companyia.

Anònim ha dit...

Pues hazte hincha del Urawa Red Diamonds, compañero.

B16 ha dit...

Hoy al margen de las pancartas,al margen de la lluvia,debemos animar más que nunca !!!!

Haber si logramos salir contentos de montilivi a las 8 ,con los 3 puntos y con el orgullo de haber animado a los nuestros!!!!


ORGULLOSOS DEL GIRONA FC!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

buenas, tenéis pensado hacer algun desplazamiento en breve? Gracias de antemano. Hoy sábado tenemos que ganar, que sea un punto de inflexion para ir para arriba. Amunt girona!!!!

Fran ha dit...

Hay previsto hacer el de la semana que viene a Barcelona, pero aún estamos pendientes de confirmar precio y hora de salida (probablemente el club organice autobuses). Iremos informando en próximas fechas a través de blog, Twitter y Facebook.

Un saludo y ¡Adelante Girona!

Francisco J. Lara
Secretario de la Penya Immortal Girona

Anònim ha dit...

PARTIDO COMPLICADO EN EL CUAL EL PRIMER GOL LO TIENE QUE METER LA AFICION. SEMPRE GIRONA!