dimecres, 19 d’octubre del 2011

"Por cada latido habrá un papelito"

Diuen els argentins que a la final de la Copa del Món del 78 que van jugar el seu país i Holanda a l'estadi Monumental de River Plate había un papelito por cada latido. Una clara mostra de com viu els seus colors aquella afició, perquè el primer que ve al cap quan recordem aquell partit són quilos i quilos de confeti volant pel cel de Buenos Aires, inundant el terreny de joc en el que la albiceleste alçaria el seu primer campionat mundial.

El partit de dissabte pot semblar no tan transcendent com aquell. De fet, al Girona encara li queda molta lliga per endavant, l'equip ha demostrat que sap jugar bé al futbol tot i la mala sort i té ben localitzats els seus punts dèbils per anar-los reforçant. Però si que és de vital importància per a reafirmar-nos com a afició. Han començat a sorgir dubtes entre les files blanc-i-vermelles, hi han seguidors que han caigut en el pessimisme després d'uns quants mal resultats i ens hem posat tots plegats una mica nerviosos, fent arribar aquestes vibracions negatives a l'equip, sens dubte.

Està clar que igual que es transmeten les negatives, també ho fan les positives. L'exemple més recent el tenim a Villarreal, on els crits d'ànim de 40 incansables van donar ales a l'equip per aconseguir posar-se per davant en el marcador durant molts minuts tot i tenir un home menys.

Estar amb ells de l'1 al 90 és el que cal, ja hi haurà temps de dir que ens agrada i que no. I si pot ser des d'abans que comenci el partit, molt millor. Per aquesta raó, recollint el guant llençat per companys del Fòrum del Girona FC com l'Hiroshi Power, convoquem a tot el gironisme a rebre a l'equip amb una pluja de confeti massiva quan salti al camp dissabte, amb l'objectiu de crear un ambient que impressioni al rival i engresqui a tothom a cantar ben alt. La nostra penya en portarà una bona quantitat per a la zona on estem situats els immortals, però animem a qualsevol aficionat que vulgui mostrar que està amb l'equip a les verdes i a les madures a que porti la seva pròpia bossa de casa, ja sigui comprada o feta de manera casolana (retallant diaris vells i fulletons publicitaris, per exemple). Mentre més en tirem, millor serà l'efecte. Potser no arribarem a fer quelcom semblant a la final del Mundial'78, però que ningú dubti que contra el Cartagena a Montilivi també hi haurà un paperet per cada batec blanc-i-vermell.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

buena respuesta, eso hace meter a la gente mas en el partido, como el del dia de la REAL sociedad..

Anònim ha dit...

Creo que si conseguimos repetir el ambiente del partido contra la Real (creo k todavía no lo hemos vuelto a hacer) la victoria esta asegurada

Anònim ha dit...

Vaya bodrio de partido. Yo para ver un partido asi, prefiero ir al cine antes que ver a este equipo de mierda. Quien crea que va a salvarse, ha soñado. El mes de junio jugaremos con el Lleida o Hospitalet. Vaya peña tambien. Pareceis borrachos animando

Anònim ha dit...

Al menos animamos, cosa que tú... fijo que te has pasado el partido comiendo pipas, criticando y silbando al equipo. Eso si no te has ido a casa en el minuto 70. Así ayudas una barbaridad al Girona.

El próximo día vete al cine, gente así sobra en Montilivi.

Anònim ha dit...

Mejor sera parecer un borracho animando que parecer un sordo-mudo sin decir nada en todo el partido, solo haciendo el ruido del crujido de las pipas, ¿no?
GI-RO-NA CRUNCH CRUNCH CRUNCH!