dilluns, 24 d’octubre del 2011

El Tourmalet

Dissabte ens vam emportar tots una patacada de les fortes. El pitjor partit que recordem al Girona en molt i molt de temps. Ni una passada bona, ni un atac amb cara i ulls... i per acabar-ho d'adobar errors inexplicables que posaven als rivals en una catifa vermella en direcció al gol. La desesperació del Cartagena, que arribava sense conèixer la victòria va poder amb un equip trist i apàtic, com si hagués acusat moralment les males experiències que ha tingut darrerament tot i no jugar, ni de lluny, tanmalament com en aquesta jornada.

L'afició creia que per fi veuria guanyar al seu equip (quasi 7000 espectadors es van apropar a Montilivi), però el que es pensava que serien auplaudiments van acabar sent xiulets. Aquest cop, tot i que la nostra màxima com a penya és fer el que vam fer, animar fins al final, no ens veiem amb cor de dir que els xiulets que van emetre molts no tenien la seva part de raó, tot i no ser el que més ajuda a l'equip en els mals moments.

N'hi ha molts que volen acabar amb aquesta dinàmica negativa amb un canvi a la banqueta, fins i tot algun a les nostres files. Però sabem que hi ha tantes opinions com gironistes, així que per respectar-les totes i confiant en que això pot aixecar-se si fem força entre tots, els immortals acatarem les decisions del club i seguirem convidant a tothom a donar el màxim caliu a la graderia en cada partit per aconseguir els punts que tanta falta ens fan.

Oblidant-nos ja del difícil tràngol de dissabte, ens trobem amb una de les etapes més difícils de la temporada. Si això fos ciclisme, el Girona FC es trobaria a les portes de l'ascensió al Tourmalet, amb la bicicleta mig feta malbé per les caigudes de les etapes anteriors. Arriben ni més ni menys que tres candidats a l'ascens (Celta, Deportivo i Hércules) i per si fos poc dos d'ells lluny de casa.

El primer d'aquests compromisos en els que haurem de pedalar fort arriba demà a Vigo. El partit es jugarà a Balaídos, camp talismà pel Girona amb Agné a la banqueta (0-1 amb gol de Jaume Duran en el retorn a Segona i golejada 0-4 el curs passat). Si tu també confies en que podem reviure aquests bon moments, vine a viure'l rodejat de gironistes incondicionals al Bar Bon Ibèric a partir de les 22:00 h. Si empenyem tots fort la bicicleta pujarem el Tourmalet i el que faci falta. ARA MÉS QUE MAI, ENDAVANT GIRONA!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Se nos viene encima una buena...

Solo nos queda tener fe y estar más unidos que nunca. El equipo nos necesita, habrá que dar la cara por él contra el Hércules en casa y en el desplazamiento a Barcelona. Son puntos vitales para no descolgarnos.

¡Adelante Girona!

B16 ha dit...

Claro que sí Immortales!!!Siempre con el equipo!!Tenemos unos jugadores capacitados para salir de esta,lo que están bajos de moral y hay que arroparlos.
Vosotros como siempre no fallareis,pero se podría hacer algo para involucrar a todos los aficionados????
Se podria repetir el tifon del año pasado???
El club podría facilitar las odiosas trompetillas para el partido contra el Hercules???

Anònim ha dit...

Creo que ahora k hay tiempo se tendría k preparar algo para el partido contra el Hércules. Poneros de acuerdo las penyas y organizar algo conjunto y k el resto de aficionados "individuales" se puedan sumar con facilidad. Es mejor algo sencillo k se pueda hacer masivo a algo complejo k sólo puedan hacer las penyas o grupos grandes. Tenedlo en cuenta