dissabte, 29 d’octubre del 2011

Gironins i gironistes


Tot i que la situació esportiva del Girona FC és certament complicada, la missió de tota afició és mantenir-se ferma i oferir-li al seu equip tot el suport que pugui. Nosaltres ho intentem tot i que els factors externs no facin més que posar-nos pals a les rodes, com dimarts contra el Celta (escàs espectacle, horari intempestiu, dinàmica derrotista...), on una petita representació immortal va seguir el partit plegada a la nostra seu quan el temps convidava més a quedar-se a casa sota una bona manta.

Diumenge tornem a tenir una gran prova, ja que ens enfrontem a un Deportivo que ja ens en va clavar cinc en mig d'un ambient estrany per al club, ple de crítiques, propostes de sol·lucions miracoloses aportades per les ments brillants de sempre i, per acabar-ho d'adobar, més d'un i més de 10 socis amb el cap a les Fires de Sant Narcís. Com a entitat gironina, òbviament no ens en podem desdir de les festes en honor al patró de la nostra ciutat i celebrarem la nostra ja tradicional trobada de fires un any més. De fet, hem trobat la forma de conjugar a la perfecció la nostra passió amb el fet d'habitar a la capital dels quatre rius.

Demà, mentre veiem el Dépor-Girona de la Liga Adelante per Gol TV al Bon Ibèric (20:00 h.), organitzarem un complet aperitiu, amb sangria i cava per només 10 euros per persona. La idea es que un cop acabi el partit i la xerinola a la nostra per la victòria a La Coruña, seguim la festa per les barraques fins a altes hores de la matinada tot celebrant la gesta. Si el Girona no guanya... hi anirem igualment a afogar les penes.

Esperem que els nostres nois ens facin sentir orgullosos del seu esforç a terres gallegues i poguem pair bé el pica-pica. Visca Sant Narcís!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

si el dia del HERCULÉS va a haber una buena entrada, estaria bien hacer un mosaico, dejar cartulinas en las escaleras y que la gente las vaya cojiendo a medida que se vayan colocando en sus asientos...un esfuerzo!!! vamos girona! esta noche lo tenemos crudo pero no imposible!!

Fran ha dit...

Tranquilo, amigo, el martes presentaremos una iniciativa con la que todo el que quiera podrá poner su granito de arena para arropar al equipo y mostrar su cariño por el Girona.

Un saludo. ¡Adelante Girona!

Francisco J. Lara
Secretario Penya Immortal Girona

Anònim ha dit...

notelocreasalfran