dimecres, 31 d’agost del 2011

Fent "migas"

Avui us presentem a uns nous amics, l'única penya catalana de l'Almería, es diu Peña terrassense "Las Migas". En José Pérez, vicepresident de la penya i pare del president, l'Aleix, ens explicava aquesta tarda que des de fa quatre anys es reuneixen al Frankfurt's Salmerón del C/ Mare de Deu del Socor de Terrassa per a seguir el seu estimat Almería. Aquesta penya ha arribat a tenir més de cent socis però com és normal a l'anar malament l'equip s'ha anat perdent afició i a dia d'avui no arriben al mig centenar, però no perden la il.lusió i comencen la temporada amb gran optimisme. Com podeu imaginar, ja hem quedat amb ells a la segona volta per a fer un dinar de germanor, potser amb "migas" i tot.
I si els amics de l'Almería seguiran el seu equip per la tele al Salmerón, nosaltres el seguirem al Bon Ibèric, una nova festa del gironisme ens espera dissabte a les 6 de la tarda, la Conxi i en Jordi ja estan impacients per a oferir-nos les begudes més refrescants i les seves millors tapes per a donar la benvinguda a la nova temporada. Us esperem a tots!.

2 comentaris:

sentir1907 ha dit...

Mucha suerte para esta peña , esperemos que siga como es debido a la Union Deportiva en la distancia , me da mucha alegria que haya peñas de equipos a miles de kms de la ciudad natal . Eso es aficion ¡

Anònim ha dit...

Mmmm... migas...

Como nos cuidamos en esta peña.