diumenge, 27 de març del 2011

Profeta Galiano

L'àrea social del club, a través de la seva coordinadora Joana Egea, va tornar a ajudar-nos a donar color a la graderia de Montilivi. El Girona FC ens va proporcionar dos grans rollos de plàstic amb els colors de la nostra samarreta, amb els que quatre voluntaris de la Penya Immortal vam fer un petit muntatge al nostre gol dissabte al matí. Tot i que el resultat va ser força satisfactori, com veiem a la fotografia proporcionada pel nostre soci José Lara; aquestes tires de colors que es van poder veure contra l'Albacete només son una prova pilot. La idea és repetir l'experiència en pròxims partits amb major quantitat de les mateixes i ampliant l'acció a altres zones de l'estadi.

Just quan marxàvem cap a dinar després d'haver estat treballant en la col·locació dels plàstics, els immortals presents al camp ens vam trobar amb Javier Galiano, delegat de l'equip. L'antic col·legiat de Primera Divisió, preguntat per les sensacions que tenia respecte al partit que es disputaria aquella tarda, va afirmar que veia a l'equip amb moltes ganes i que ell veia un 3-0 rotund. I a la vista està que no anava desencaminat.
Ja durant el matx, també vam comptar amb un megàfon cedit pels nostres amics de la Penya Guíxols - Costa Brava, amb el que vam acompanyar els nostres habituals càntics durant alguns compassos del joc. Els jugadors blanc-i-vermells van anar de menys a més, en un partit en el que Roberto Peragón va donar una autèntica lliçó d'entrega i qualitat, liderant una victòria que va fer notòria les diferències de forma entre tots dos equips a aquestes alçades de temporada.

11 comentaris:

Di Canio ha dit...

Ja durant el matx, també vam comptar amb un megàfon cedit pels nostres amics de la Penya Guíxols - Costa Brava, amb el que vam acompanyar els nostres habituals càntics durant alguns compassos del joc.
Si, cuyos canticos, muchos son buscados por mi, si, el que fui expulsado de la Peña que junto al Fran, levantamos el año pasado, con dichos canticos y banderas, que si no, todavia seriais aquella Peña que se pasaba los partidos sentada sin decir ni mu.

Anònim ha dit...

Sólo un consejo Di Canio,pon cabeza...porqué dudo que el club quiera gente con actitud desafiante detrás de la porteria,y puede ser que si sigues así te expulsen como abonado. Así que piensa antes de actuar.

Penya Curta GFC ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Penya Curta GFC ha dit...

Felicitats per l'animació i les tires plàstic, es veia molt bonic desde el gol nord.
Hem tornat a activar el nostre bloc.
Salut i endavant Girona!
www.penyacurta.blogspot.com

jordi

Penya Curta GFC ha dit...

He suprimit un comentari perquè m'havia duplicat el missatge.

Di Canio ha dit...

Anonimo, piensa lo que dices y sobretodo, pon tu nombre.

El Recibimiento ha dit...

Enhorabuena por esa animacion y por ese colorido y sobre todo por los 3 goles que son 3 puntos muy importantes .
No creo que unos Anonimos quieran dañar la fiesta si ahora es cuando el equipo esta mas animado de la mano de la aficion Equipo - Aficion - y sobre todo el Club - esto pinta muy bien .. Enhorabuena me alegro mucho
Saludos Amigos

Anònim ha dit...

El niño este junto con su colla basura pronto serán banidos del estadio, información pasada por 1 directivo ... tiempo al tiempo.

Abonado/accionista de tribuna

Yo ha dit...

Anonimo, no hemos matado a nadie en el estadio, no hemos echo nada malo, porque nos van a echar?

Penya Immortal Girona ha dit...

Se acabó el tema. Ese colectivo de gente no forma parte de la peña. A discutir sobre ellos a otro lado.

Cualquier mensaje de unos o otros será borrado a partir de este mismo momento. El blog de la Penya Immortal no está para discusiones y malos rollos ajenos a la misma. Os buscáis otro sitio.

Anònim ha dit...

Felicitats a tots els components de la Penya Immortal Girona, i també a la coordinadora del Girona l'amiga Joana, endavant Girona F.C. aquest any al Play off,