divendres, 1 d’abril del 2011

Com contra el Múrcia

A les acaballes de la temporada passada, els gironistes vam desafiar la pluja per animar al nostre equip a Montilivi davant el Múrcia i així ajudar-lo a aconseguir la permanència a la Liga Adelante a la que tant ens havia costat arribar. Finalment, aquell suport va ser recompensat amb escreix, encara que vam haver de patir fins a l'últim segon.

El diumenge els aficionats del Girona FC tornem a tenir una cita vital per a l'entitat. En aquest cas qui es juga la categoria es el Juvenil A. Tant important és la continuitat dels joves blanc-i-vermells a la Divisió d'Honor que el club ha decidit traslladar el partit de l'escenari habitual dels seus partits, el Camp Municipal de Torres de Palau, a l'Estadi de Montilivi.

El partit contra la Gramenet, ja descendida, començarà a les 12 del matí i l'entrada serà lliure. El Girona vol que la seva gent faci costat als juvenils, ja que si guanyessin ho tindrien tot de cara per salvar-se (el seu rival més directe, el San Francisco, se la juga davant un Barcelona que lluitarà pel títol de campió del grup).

La Penya Immortal ja te decidit respondre a la crida i hi serà present, al igual que ho serà en esperit a la tarda a Ponferrada, on el primer equip buscarà no desenganxar-se del somni de les eliminatòries d'ascens. Aprofitant que fan el partit per Gol TV, el veurem, com sempre, a la nostra seu. Us esperem al Bon Ibèric a partir de les cinc de la tarda! Endavant Girona!

3 comentaris:

b16 ha dit...

Como ha ido el partido?resultado?y espectadores?

Fran ha dit...

Ha ganado el Girona 1 a 0 y se mantiene.

50.000 espectadores. Jaja No sé, en la tribuna, que era donde estaba todo el mundo, había bastante gente.

b16 ha dit...

Grácias. Es bueno para la cantera que sienta el calor de la afición.Haber si se salvan!