dimarts, 28 de desembre del 2010

Invasió a Barcelona per 5 €

Finalitzat ja el dia dels Innocents, ens plau anunciar una notícia que per sort és lluny de ser una broma. Un cop més, el Girona FC ha apostat per donar facilitats als penyistes i aficionats gironistes en general per intentar que el nostre equip sigui recolzat pel màxim de seguidors possible en el desplaçament de la 19ª jornada al Mini Estadi, que ens enfrontarà al Barcelona Atlètic.

En principi tot indica que el partit es jugaria dissabte 8 de gener a les 6 de la tarda, però gràcies a la magnífica organització de la LFP (permeteu-nos que tinguem seriosos dubtes sobre la "P") no sabem encara ni la data ni l'horari de manera segura. Suposant que la previsió de dia i hora siguin correctes, el pla és que els autocars surtin, com ja s'ha fet habitual quan el club finança els viatges, a les 10 del matí des de Montilivi. Un cop arribats a Barcelona, es disposarà de la temps per visitar per lliure la Ciutat Comtal. A les 6 de la tarda començarà el partit i un cop acabat es tornarà cap a Girona.

Per dinar, donat que es preveu que sigui un desplaçament massiu (es vol superar amb escreix els més de 200 blanc-i-vermells presents a Elx), no s'ha organitzat res pels lògics problemes de trobar un local amb tant d'aforament. Tot i això, des de la junta directiva de la Penya Immortal estem estudiant la possibilitat d'anar tots els socis i simpatitzants de la nostra associació a dinar plegats pel nostre compte. Si trobem quelcom interessant n'informarem puntualment al blog.

Recordar també als afiliats i amics de la Penya Immortal que per apuntar-se i anar-hi plegats és necessari que passin per la nostra seu (Bar Bon Ibèric, C/Pamplona, 3) i s'inscriguin donant el seu nom, cognoms i número de telèfon. L'import a lliurar per reservar la plaça és de 5 euros, incloent-se en aquest preu el viatge en autocar i l'entrada per al partit.

Estem davant d'una ocasió immillorable de batre rècords de movilització d' aficionats gironistes, així com de donar ales a l'equip per aconseguir la seva primera victòria a domicili de la temporada. Animeu-vos a venir i no la desaprofitarem!

15 comentaris:

Anònim ha dit...

¡¡5 euros es una ganga!! Hay que llenar un autobús ya solo con la gente de la peña.

¡Venga, a animarse!

Anònim ha dit...

yo y cuatro mas vamos seguro..

Anònim ha dit...

no se puede hacer mosaico contra el cartagena?? como el dia de el ceuta? seria algo para motivar a nuestros jugadores

Anònim ha dit...

No hay parné!

bienadicto16 ha dit...

FELIZ AÑO NUEVO A TODOS!Y espero que este 2011 nos traiga muchas alegrías a los seguidores rojiblancos! La invasión a Barcelona va a ser todo un éxito!

Di Canio ha dit...

Seguro que no falta el tipico anormal con la chaqueta o el gorro del Barça.

Anònim ha dit...

o el tambien típico anormal con la chaqueta o el gorro del español/madrid

Di Canio ha dit...

Lo mismo te digo una cosa que otra anonimo.

Anònim ha dit...

Quina vergonya per culpa d'un noi una mica justet tres vailets. Es van passar tot el partit insultant als boixos i al barça, fent voleiar una bandera espanyola i una bufanda anticulé, també van insultar aficionats del Girona que el recriminaven la seva actitud i males maneres, quan va acabar el partit els boixos els van venir a buscar a ELLS (als temibles ultres) però després ja estaven ben amagadets i dissimulant, de lluny eren molt valents però a l'hora de la veritat ben quietets al mig de la seva penya. El pitjor és que tots vam haver de pagar i esperar per culpa seva i els que vam venir en cotxe vam arribar al parking acollonits. Qui sembra vents recull tempestes i si el parit de tornada els boixos li boteixen la cara a algú no penso moure ni un dit.

Jordi ha dit...

Pero que estas diciendo, si venian a buscar a Supporters, que un Boixo de San Narciso me dijo que querian pegar a los guarros del Girona (Supporters).
Y ademas que no nos estabamos metiendo con nuestra aficion, fuisteis vosotros los que empezasteis a insultarnos con las esteladas y a enseñarnos el dedito.

Anònim ha dit...

Noi tu estàs fatal !! Lo teu és un cas perdut ...
Si els Supporters ja no existeixen i clar no estaven en el Mini.

Jordi ha dit...

Pues por eso mismo, ellos se creian que todavia estaban y vinieron a buscarlos a la puerta de nuestra grada, pero como no estaban porque ya no existen, se quedaron ahi por si salia alguno de ese estilo.
O sino porque te crees que cuando llegaron los Mocos de Cuadra se fueron y ya no volvieron?
Son los BOIXOS NOIS, si nos fueran querido pegar a todos, almenos se hubieran quedado por ahi a insultarnos y a lanzarnos mecheros cuando salimos del estadio.

Jordi ha dit...

Pero si los Boixos tienen secciones en Leon y en muchas ciudades, tu te crees que les va a molestar una banderita de España?
Tu si que estas fatal...

Anònim ha dit...

Un amigo mio Casual FCB de Salt me ha dicho que desean conocer ansiosamente sobre todo al de la bufanda anticule y al resto de la peña para cambiar impresiones. Les he dado las coordenadas de GPS para que no se pierdan el partido de vuelta: 41º 58'13.73" N 2º 48'39.06" E
Suerte!

Anònim ha dit...

El de la bufanda anticule, es UN solo miembro de la Peña, el resto de la gente no tiene nada que ver con ese, porque si tan anticules fueran, se hubieran pasado el partido cantando contra el Barça.