divendres, 17 de desembre del 2010

Bandera... a mitja asta

Els gironistes reunits al Bon Ibèric per seguir el partit de Chapín per televisió, hem començat la nit amb l'alegria que ha suposat el golàs de Despotovic, que ens posava per davant en el marcador i refrendava el bon joc desplegat pels blanc-i-vermells durant tota la primera meitat. La majoria de la parròquia immortal, amb noves incorporacions produïdes arran l'exitós viatge a Elx a les quals esperem veure sovint amb la penya, es mostrava optimista amb les possibilitats del Girona de guanyar el seu primer partit lluny de Montilivi.

En els 15 minuts de descans hem aprofitat per "presentar en societat" la darrera adquisició de la penya en col·laboració amb el club (finançada al 50% per ambdues entitats): una flamant bandera del Girona de 2 metres d'alçada per 3 d'amplada. És ben sabut pels habituals a l'estadi que sempre lluïm banderes blanc-i-vermelles de tot tipus, però aquesta ens fa especial il·lusió per les seves dimensions i ser la primera que combina els nostres colors amb l'escut que tant estimem. L'estrena oficial la farem en el partit contra el Cartagena i el primer desplaçament en el que serà present serà el de Barcelona.
Tornant al partit, direm que el marcador no reflexa les bones sensacions que durant molts minuts ha deixat el Girona al centre del camp i l'atac. La pilota parada ens ha tornat a fer molt de mal, en una falta hem encaixat l'empat i ja són masses partits en els que ens perjudica no estar atents en aquesta faceta del joc: cal posar-se les piles.
El 2-1 gairebé no té història, ha tornat a ser una rematada des de l'àrea petita en el llançament d'una falta, el nostre punt feble... però després d'una expulsió, la nostra creu aquesta temporada. Com a visitants es veritat que no oferim gaires garanties, però tampoc es pot obviar ni molt menys que els col·legiats no dubten en evitar-se problemes i escombrar cap a casa aprofitant que som un equip "petit". Del tercer, en una dinàmica de caiguda lliure, ja millor ni parlar-ne.

No hem pogut gaudir de la bandera per celebrar els tres punts del nostre Girona en el darrer partit de lliga de l'any, però n'estem segurs de que el 2011 ens donarà motius per onejar-la orgullosos.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Qué s'ha de fer per guanyar fora
de casa?.Si en un partit a on has
sigut l'únic equip que has anat a
buscar la victória i has estat el
gran dominador del joc, perds.Qué s'ha de fer?.

JUAN MANEL GUERRA

bienadicto16 ha dit...

OLE OLE OLE ESA BANDERA!

Anònim ha dit...

Com es que no ensenyeu les españoles al vostre blog?

Fran ha dit...

Está mal que yo lo diga, pero nos ha quedado tremenda la bandera... habrá que ver si encontramos un palo lo suficientemente largo para ponérselo (seguramente en el Bauhaus o un sitio de estos haya). También podemos usarlo como cubregradas, cuando estén saliendo los jugadores al campo o tras marcar un gol.

Ya se verá. ¡Adelante Girona!

Anònim ha dit...

hay que preparar un mosaico o algo contra el cartagena, no vale perder no nos podemos permitir otra derrota porque nos metemos donde no debemos,, VISCA L GIRONA! hay que hacer algo para el partido contra el cartagena, cuidado que el año pasado se reian de nosotros nos llamaban polacos y todo eso, haber si meteis caña con canticos hacia el rival , como hacen otra muchas aficiones!!! que no hay que ser tan blando!

Di Canio ha dit...

Hay que meterle caña al puto Cartagena, llamandonos polacos, esa pandilla de paletos que se creen que no son de Murcia.
Hay que cantar contra ellos, presionar al portero, tal y como se hace en otros estadios.
No nos van a multar por cantar en contra suya, eso se hace en todas partes.
PD: Si alguien tuviera alguna bandera o bufanda del Real Murcia estaria bien que la llevara al campo.

Anònim ha dit...

hay que poner una gran pancarta que diga VISCA EL GIRONA Y ANIMO REAL MURCIA, esta gente se ha estado burlando de el murica, el año pasado nos hacian oles oleeeees oleeeeees, este año que se enteren lo que es la segunda division, teneis que cantar canticos en contra de ellos, somos una aficion?? pues venga que se enteren que girona tambien tiene una gran aficion!!!! estoy totalmente contigo DI CANIO

Penya Curta GFC ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Penya Curta GFC ha dit...

BON NADAL I BONES FESTES!

Anònim ha dit...

vaya, por lo que leo parece que esta vez no habra comida de "germanor" entre aficiones :( una pena...Aúpa Efesé y visca el Girona!!
felices fiestas!!

Girona ha dit...

A la revista de Tots som Girona (es donarà a cada partit jugat a casa), molt bona entrevista de Albert Serra i Carles Canals el de futbol amb la samarreta de bàsquet i el de bàsquet amb la samarreta de l'equip de futbol!

Senyors us vull veure amb aquesta bandera a Fontajau, bon nadal i feliç any nou i ens veiem contra el Cartagena!