dimecres, 2 de juny del 2010

Una amistat de 1.281 quilòmetres

Bé amics, ha arribat el moment, aquest és el desplaçament més llarg que haurà fet la nostra penya i els 9 membres que sortirem divendres cap a Las Palmas el fem amb una gran il.lusió. Il.lusió perquè viurem potser el partit més important de la temporada i il.lusió perquè tornarem a veure als nostres amics de la penya El Recibimiento. Quan fem un viatge sempre diem que el més important és pasar-ho bé i que el resultat és el de menys, en aquesta ocassió no podem dir el mateix, donada la situació en que es troben els dos equips, el resultat sí que pot marcar el destí d'un dels dos equips i això ens fa estar neguitosos com tots vosaltres tot i que confiem en la capacitat dels nostres jugadors.
El pasar-ho bé no ens preocupa ja que estem segurs de que ens ho pasarem, el 16 de juny del 2008 vam iniciar una amistat molt especial amb la Fefi, l'Óscar i en Brian i aquest any l'hem ampliada amb tots els membres de la penya El Recibimiento que es van desplaçar fins a Girona. Ja ens han informat de que tenen moltes sorpreses preparades per a nosaltres, el mateix divendres ens faran una visita guiada pel seu estadi i museu del club i el dissabte ens vindran a recollir a l'hotel de bon matí per a visitar l'illa i dinar plegats abans del partit.
La veritat és que ja tenim ganes de que arribi el moment de retrobar-nos amb ells i de conèixer la resta de membres de la penya com l'Alba, la filla de l'Orlando que fa pocs dies va fer la primera comunió.
Des de fa dos anys que parlem un parell de vegades a la setmana amb aquesta meravellosa gent i quan diem que tenim una amistat de 1.281 quilòmetres no ens referim tan sols a la distància que ens separa sinó al tamany d'aquesta amistat.

2 comentaris:

El Recibimiento ha dit...

Queda muy poco para este partido tan especial ...
Nos espera este fin de semana un calor y una calima muy pesada estamos rondando los 40 Grados en algunos lugares de la isla .. Pero no por eso la pasaremos en Grande que dios reparta estos puntos de la mejor manera que Perde la UDLP pues con ganar al Albacete se arregla todo que pierde el girona nosotros con ganar al Murcia lo arreglamos pero lo mejor de todo es que cual sea el resultado los demas partidos nos sean a favor nuestro ....

Fran ha dit...

¡Espero que lo paséis muy bien todos allí en Canarias!

Me gustaría que ganaran los dos equipos, pero como no puede ser, que gane el Girona y se acaben salvando los dos... jeje es que no quiero sufrir en la última jornada contra el Murcia!

Un saludo a los amigos de la Peña El Recibimiento y a los immortales que se desplacen a Gran Canaria.