dissabte, 19 de juny del 2010

"Para habernos matao"

Aquesta popular frase descriu a la perfecció el que els membres de la Penya, i ben segur que tots els gironistes, vam sentir quan Teixeira Vitienes va assenyalar el final del partit d'ahir davant el Real Murcia. I es que com en deia el nostre soci i amic Josep de Santa Coloma "a Montilivi els miracles existeixen".

Els nervis van poder en certs moments amb els nostres jugadors, però aquests van seguir demostrant la seva professionalitat com han fet al llarg de tota la temporada tot i els nombrosos contratemps extraesportius que han hagut de patir. Quan el conjunt grana va marcar el primer gol del partit, els nois de blanc i vermell van continuar esforçant-se per treure un bon resultat i això els aficionats del Girona no podem sinó agrair-ho.

A la graderia, la pluja va intentar aplacar els nostres ànims però no ho va aconseguir. Els més de 50 kg de confeti que ens va cedir el Sr. Ollero van volar ben alt. Les banderes i les pintures de guerra, així com els nostres càntics de suport, tampoc no van faltar. Si un dia hi havia per no fallar al Girona, era aquest.

Les combinacions de resultats van tenir el Girona a Segona B durant 44 terrorífics minuts en els que semblava que el gol no arribaria mai. Amb cares de preocupació i més d'un pensant en el desastre es va arribar al temps afegit. Però en aquestes vam veure que en Juanma enfilava la frontal de l'àrea pel cantó esquerra. Hi va haver una caiguda, un xiulet i una munió de jugadors d'ambdós equips discutint. Ningú sabia que havia passat fins que es va confirmar: penal. No es pot parlar d'alegria encara en aquest moment, potser d'esperança, i això sí, de molts de nervis. La tensió era tan gran que alguns immortals no vam poder contenir les llàgrimes, d'altres no deixavem de cridar tot pregant que aquella pilota anés a dins i algun fins i tot es va girar per no mirar.

Kiko Ratón, el nostre Kiko, va ser l'encarregat de xutar el penal. Suposem que era conscient, com cadascun dels més de 5000 gironistes presents a l'estadi, que en aquell llançament s'hi jugava una part importantíssima de la història del club, però no va tenir por i va tirar-lo igualment. El porter del Murcia va endevinar la trajectoria i per unes dècimes de segon Montilivi va emmudir.
Entre la desorientació del porter i que la pilota anava amb prou força, aquesta va completar plorant els escassos centímetres que la distanciaven de superar la línia de gol. Aquests escassos centímetres son els que vam empènyer amb el cor tots els que ens estimem el Girona.

La bogeria es va apoderar de camp i graderia a la vegada i tot eren salts, abraçades, plors, crits i emoció. Ens salvàvem. Vam patir de valent el minut i escaig de partit que va quedar i l'explosió d'eufòria va ser tal que es van viure imatges semblants a les d'aquella memorable tarda de juny en la que Migue ens va portar a Segona. Els seguidors murcians estaven desolats i ens consta que més d'un gironí va anar a oferir-los-hi el seu suport. Des d'aquí els volem també donar ànims: el futbol pot semblar cruel, però el que un dia et treu, un altre t'ho dóna. Segur que d'aquí poc ens tornem a veure a la Liga Adelante, juntament amb els nostres amics de Las Palmas, als que aprofitem per donar la enhorabona per la seva permanència.

Ara és hora que club i afició comencem a preparar-ho tot per intentar que l'any vinent tinguem un final de temporada no tan accidentat. Perquè el Girona, en tardes com aquesta, demostra que és un equip veritablement immortal i s'ho mereix.

8 comentaris:

El Recibimiento ha dit...

Alegría por partida doble ...
Aquí en el estadio de Gran Canaria Sufríamos por partida doble .
Ganábamos el encuentro pero nuestro querido Girona F.C perdía .
Final nos salvamos pero no el Girona F.C. No
Pegados a la radio escuchamos el penalti segundos después el gol y el final .
Nos alegramos mucho por toda esa afición que acudió al montilivi mojados pero con ganas de apoyar a su equipo cuando mas hacia falta .
Por eso y por todo Gracias a nuestros amigos de Girona "Girona me enamora"

--
http://elrecibimiento.blogspot.com/
elrecibimiento@gmail.com
Gran Canaria (España)
PD
Lo bueno de todo que esa llamada se quedo solo en eso en una Llamada perdida..

El Recibimiento ha dit...

Ahora nos alegramos de que el girona ganara su partido aqui en el Estadio De Gran Canaria que supondria en 90% de mantener la categoria

Anònim ha dit...

no creeis , que lo de ayer fué un TONGO??? como el 5º clasificado puede ir perdiendo 0-4 en su estadio al descanso???? como el recre puede perder 4-0 contra el rayo, tan facilmente?? como el celta no puede contra un huesca , que estava flojo?? en fin cosas como las de ayer , me hacen dudar de el futbol...nos querian ver en 2b , pero gracias a dios , el futbol esta vez a sido , JUSTO

Unknown ha dit...

Quiero dar la ENHORABUENA al Girona
por conseguir la permanencia.
El Girona no podía bajar a 2ªB porque así fue la obra y gracia de la Virgen del Pino y porque es casi
obligatorio que vengan a Gran Canaria a firmar la barrica de Ron Arehucas.FELICIDADES.

JORDI ha dit...

Esque hacia falta que bajara un catalan para que suba otro. igual que solo podia ascender un catalan a 2a y por eso emparejaron al Sant Andreu y al Barsa B, igual que el robo al Ontinyent en Alcorcon porque no interesa que un club modestisimo ascienda y el Alcorcon, que elimino al Madrid y tiene 2Millones de presupuesto se quede en 2aB.
En fin un TONGAZO TODO, de verdad que el futbol español se va a la mierda.

bienadicto16 ha dit...

JAJJAJAJ!Que bueno lo de la llamada perdida!GRAN CRONICA PEPE!No nos mereciamos sufrir como sufrimos,y aparte es que no se veia luz al final del túnel,la esperanza era 0,pero,debe ser eso,el GIRONA ES IMMORTAL!por eso nos salvemos,y del sufrimiento te haces más fuerte,y seguro que el año que viene daremos mucha guerra otra vez.Y la aficion tambien!

Anònim ha dit...

ohhhh emocionadicima tarde en montelivi salte al campo y vi llorar algunos jugadores entre ellos mi xumi porque el futbol es un sentimiemto no se puede explicar.....porque no somos un equipo somos el girona jeje que vaya bien el verano a todos nos vemos al comienzo de la liga adelante FORÇAAAAA GIRONAAAAA

Anònim ha dit...

QUE GRAANDEE PEPEEE!
AARA L'ANY QUE VEE A FER DOS DESPLAÇAMENTS A 15-20 EUROOS Y A TARRAGONA I A BARCELONAAA
UN DESPLAAÇAMENT MAASSSIU DE GEENT!!
AMUUUUNT GIRONAA!