dijous, 14 de maig del 2009

Il.lusió

Amics, diumenge passat dos equips catalans es van classificar per a disputar la promoció d'ascens a segona A, el Sant Andreu i el Sabadell, ens vam alegrar molt tant pel nostre ex jugador ara del Sant Andreu Dani Martí com pel nostre amic Guillem de la Penya 4 Gats Arlequinats del Sabadell. Els queda un camí molt difícil per a assolir el que tots nosaltres estem gaudint aquesta temporada però enceten aquest camí carregats il.lusió, des d'aquí els hi desitgem tota la sort del món.
Per la nostra part, podríem dir que també encetem una lligueta particular per a assolir l'objectiu de repetir l'any que ve la temporada inoblidable que estem vivint aquest. I ho fem amb la mateixa il·lusió que viuran la promoció aquests dos equips i que vam viure l'any passat amb el nostre equip. Nosaltres ho tenim força menys difícil que ells, ells no poden fallar a cap partit i nosaltres ens podem permetre el luxe de patir més d'una relliscada. També ho fem amb confiança ja que el nostre equip ja ha demostrat que pot guanyar a qualsevol equip de la categoria.
Aquest dissabte contra l'Elx ens reunirem a la nostra seu, al Bar Bon Ibèric per a veure el primer partit de la nostra "lligueta" . Voldríem tornar a fer esment de la paraula il·lusió per a retre un petit homenatge a la Conxi i en Jordi, responsables del bar, mireu quan vam arribar al bar a principi de temporada la penya tenia 40 socis, en Jordi ens va dir que ell volia ser soci de la penya però que havia de ser el soci número 100, fa uns dies li vam fer entrega del seu carnet, els que heu visitat la nostra seu entendreu que arribar a aquesta xifra de socis només ha estat possible gràcies a la il·lusió amb la que aquestes dues meravelloses persones treballen per la penya.
Esperem veure un gran partit i una gran victòria del nostre equip per a poder anar una mica més tranquils a Castelló el dissabte 23, us hem de dir que volíem posar l'horari del partit però aquesta mateixa tarda hem estat parlant amb el C.D. Castellón i ens han dit que encara no havien rebut la confirmació per part de la LFP. És una llàstima que una cosa tan fàcil com posar una data i una hora per a un partit la facin tan complicada els estaments del futbol, cosa que no ens ajuda gaire a l'hora de l'organització dels desplaçaments dels aficionats. Com sabeu tant si es juga dissabte com si es juga diumenge sortirem de Girona el dia 23 ja que ens quedarem a dormir a Marina d'Or però tenim molts de socis i simpatitzants que encara no poden confirmar la seva assistència ja que treballen el dissabte al matí i esperen amb ansietat la data oficial d'aquest partit, si juguen dissabte sortirem a les 8 del matí i si juguen diumenge a les 4 de la tarda.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

En el aspecto de los horarios deberíamos aprender bastante de las competiciones británicas. Al contrario que en España, donde tenemos que esperar a unos días antes del partido para conocer a que hora y en que día se jugará.

Mucha suerte al Sabadell y el Sant Andreu(sería bonito tener un nuevo desplazamiento cercano para el año que viene si nos mantenemos) y sobretodo para nuestro Girona.

¡Ánimo, que nos salvamos!
¡Vamos Girona!

Anònim ha dit...

Enhorabona per arribar al 100 socis. Una abraçada ens veiem demà al Bon Iberic.

Guillem Melo ha dit...

Bon dia! Sóc membre de la penya 4 Gats Arlquintas (el segon per la dreta a la fila de dalt de la foto), moltes gràcies per el vostre suport i per les forces que ens doneu des de Girona que són les mateixes que us enviem des de aqui perquè aconseguiu la permanència!
Ahir vem empatar a 1, ells van marcar a la primera part de falta i nosaltres vem empatar el minut 8 de la segona part. Ara ens toca una final contra un equip que el seu camp té bons números però jo estic molt confiat! El desplaçament serà complicat, perquè es juga diumenge a les 7 i com a molt d'hora estariem arriban a Sabadell el matí del dilluns...i toca treballar!

Per acabar, moltes felicitats per la vostra penya i per arribar als 100 socis, guardem molt bon record de les vegades que ens hem vist i esperem que es puguin repetir!