dijous, 28 de maig del 2009

Estem de festa

Amics, sí, aquesta setmana estem de festa, desprès de la gran victòria del nostre equip a Castelló ve el derbi i no podia arribar en millor moment, dissabte juguem a la mateixa hora que l'Alavés i el nostre triomf combinat amb una ensopegada de l'equip de Gasteiz podria fer que el 30-5-09 quedés marcat a la història del nostre club, ja que suposaria la permanència un any més del Girona F.C. al futbol professional.
I com que estem de festa no volem estar sols, per aquest dissabte hem quedat amb els amics de la Federació de Penyes del Nàstic per a dinar tots plegats al Restaurant Ca l'Esteve, serà un dinar de germanor a on en Jose Antonio, actual secretari de la Federació, ens ha confirmat que assistiran cap a uns 50 seguidors visitants. Us hem de dir que a part de l'autocar organitzat per la federació, autocar que sortirà de Tarragona a les 9 del matí per així aprofitar el viatge i fer una mica de turisme per la ciutat, també ens ha confirmat que vindrà un altre autocar de la Penya Nàstic dels Pallaresos amb 40 persones més però aquests encara no tenen decidit a on dinaran.
Segur que serà un acte molt emotiu ja que des del partit de la primera volta hem estat en contacte amb la federació de forma continuada i ja tenim ganes de poder compartir una estona tranquil·la i amable per a explicar-nos totes les aventures viscudes durant la temporada.
Després de dinar tots cap a Montilivi, és molt difícil repetir l'ambient que es va viure a la promoció d'ascens de l'any passat però estem segurs d'una cosa, tots els que anirem al partit anirem amb l'esperit d'aquella promoció.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Volem agrair a tota la penya immortal de part de tot l'equip de Girotransfer el detall que han tingut amb nosaltres i el tracte que l'han donat a tots els nostres conductors. Moltíssimes gràcies i us desitgem una bona temporada 2009-2010.