dissabte, 28 de febrer del 2009

Tres punts

Si hi ha una persona que es mereix que el nostre Girona sigui a Segona i ens enmirallem vers amb ell com a seguidor aquest és en Martí, quan el gol nord, una vegada més, ha vist el gol de l'empat, tot Montilivi reflectia el seu somriure.
Te molt de merit aquest empat, potser al pitjor partit de la temporada a casa i sense guanyar, els nostres jugadors han fet que els gairebé 6.000 aficionats que avui ens hem aplegat a l'estadi tornesim a casa amb un somriure d'orella a orella. Començava la segona part i amb la Pepi, mare del nostre jugador en Jose comentàvem que no ens estava agradant "com pixava la burra", res, gol i a cinc punts d'ells quan tots els que hem anat a Montilivi ja els veiem a onze, el gol a l'últim minut ens ha deixat a vuit, de vegades al futbol les matemàtiques és una ciència exacta, avui ens hi jugàvem 6 punts i hem assolit 3.
Un partit dura 90 minuts, tota la setmana els nostres jugadors treballen per a que el seu esforç es reflexi en aquests minuts. Amics, aquesta temporada tots juguem ja que la segona no depèn només de l'éxit esportiu, durant la setmana també hem de treballar tots per aconseguir que el 3 milions d'euros, que s'escriu molt aviat, sigui una realitat el més aviat possible. No us demanem que compreu accions com hem fet els directius de la penyes, una i a plaços la majoria, per cert, tant el cap del BBVA a Girona com el seu comercial de zona ens han tractat a l'oficina que hem anat meravellosament, tan sols us demanem que engresqueu a tots els coneguts que la seva situació econòmica ho permeti per a que participi a que l'objectiu pel que els nostres jugadors treballen des de la gespa també s'assoleixi des de la graderia.
Per acabar felicitar a l'Hiroshi, un jugador molt estimat i que es fa estimar, el seu debut amb la samarreta del primer equip està molt proper, i com diu en David Cañas, és un jugador molt difícil d'aturar, tècnica, humilitat i personalitat no li manquen.



1 comentari:

Anònim ha dit...

Hvala za intiresnuyu iformatsiyu