sábado, 21 de noviembre de 2015

Pels qui creuen i pels qui no


La mala ratxa de resultats del Girona està començant a fer dubtar a més d'un aficionat, però des de la Penya Immortal creiem que si es crea l'ambient adient al voltant de l'equip serà més senzill que les victòries arribin. Aquesta va ser una de les raons que ens va portar a demanar una mica d'ajut diví perquè el nostre equip recuperi el camí del triomf: ahir vam "regar" les porteries amb l'aigua beneïda de la Verge de Fàtima que la nostra vicepresidenta Margarita ens va portar d'un viatge a Portugal.


La "peregrinació" del nostre president i el nostre secretari a Montilivi va coincidir amb el darrer entrenament dels homes de Pablo Machín previ al partit contra l'Albacete Balompié. Mentre esperàven a la finalització de la sessió, van poder conversar animadament amb alguns pares d'integrants de la plantilla, que van coincidir amb nosaltres en que el futbol, més enllà de la freda estadística, la tècnica i la qualitat, són sensacions. Quan un equip va bé, acaben entren totes, fins i tot els xuts que són un xurro acaben dins. Pel contrari, si els ànims no són els adients res no acaba sortint com cal per més que un s'esforci. És aquesta fe en la necessitat d'un bon ambient perqè la cosa rutlli la que ens ha portat a fer aquest petit acte per trencar dinàmiques. Tenim fins i tot un precedent. En la temporada 2013/2014, l'equip acumulava molts mals resultats i una sequera important de gols. Vam posar alls darrera les porteries abans del partit contra el Lugo i vam acabar guanyant 6-0 i salvant la categoria després d'un exercici molt convuls. N'hi haurà que creuran en aquestes coses i n'hi haurà que no, però per provar que no quedi.


Aquesta injecció de positivisme la volem fer també patent a la graderia. Animem a tota la gent del nostre bloc (i de la resta de l'estadi) a portar la seva bandera blanc-i-vermella amb pal per onejar-la a la sortida de l'equip i rebre'l amb una explosió de color. Hem d'ajudar-los a guanyar des del minut 0, que ja toca. Porta la teva bandera!


Per acabar, volem enviar una gran abraçada al nostre soci, vocal i amic Josep Garolera, que va patir un accident de trànsit de camí a la seva estimada Santa Coloma. En Josep, el nostre "Garru", és una de les persones que viu més intensament la penya i el Girona, sempre preocupat per com ajudar per millorar-los. Estem segurs que tan bon punt la salut li permeti, tornarà a donar guerra a Montilivi, potser avui mateix. Molts ànims Garru, ets gran!

No hay comentarios: