dissabte, 30 de maig del 2015

L'illa del tresor

Demà serà, passi el que passi, un dia d'aquells que quedarà gravat a foc en la memòria del gironisme. Una petita representació de la Penya Immortal serà al costat dels homes de Pablo Machín a Son Moix. D'entre ells volem destacar al nostre presi Pepe Sierra, que va començar a seguir al Girona FC durant la seva infància (com explicava aquesta setmana al periodista Toni Cruz en aquest article) i que després d'acompanyar-lo durant molts anys per camps amb molt menys glamour com els de Roda de Barà, Mutilva o Vilobí, està a punt de veure com l'equip de la seva vida es guanya el dret a jugar entre els grans. Quants moments compartits al voltant d'aquests colors li passaran pel cap si ho aconseguim! Un altre a qui volem fer menció és en Javi Rina, el nostre amic "Pollo", que va descobrir la passió blanc-i-vermella un xic més tard però amb gran intensitat. Esperem que les seves llàgrimes de tristesa per l'oportunitat perduda a Almería es transformin demà en les més dolces que mai ha plorat. Molta sort immortals, torneu amb el tresor!
El gruix dels socis i simpatitzants que no viatjaran (l'economia està com està), viuran igualment la festa del partit de demà al 106. Ja es tradició que en els partits lluny de casa la nostra seu esdevingui un dels punts neuràlgics del gironisme a la nostra ciutat i en aquesta ocasió no podia ser menys. Esperem a tothom ben guarnit amb els colors blanc-i-vermells per empènyer ben fort als nostres jugadors, encara que sigui des de la distància. Si la fortuna ens somriu i aconseguim la proesa, us garantim que ho celebrarem amb tot el cava de la Penya que calgui! Veniu a gaudir amb el millor Girona de la història!
Fent ja repàs de la jornada passada, abans del matx que ens va enfrontar al Llagostera vam fer un petit homenatge a l'equip de periodistes gràfics de CatPress. Antoni Carrera i els seus companys han compartit, una temporada més, alguns desplaçaments amb nosaltres i ens han proveït d'excel·lents fotos nostres i de l'equip. Una desena de persones ens vam aplegar al 106 per gaudir de l'exquisit menú que ens van preparar la San i en You. Un deliciós i divertit àpat que ens va servir per agafar forces i vibrar a tope amb la victòria del nostre Girona sobre els veïns.