viernes, 20 de febrero de 2015

El que no surt als diaris

El passat diumenge vam viure una d'aquelles jornades que donen sentit a ser aficionat al futbol. Desgraciadament, fer amics al voltant de l'esport rei no té el mateix impacte mediàtic que esbatussar-se, però per això estem nosaltres, per explicar-ho.
Abans del partit contra l'Sporting, diversos immortals ens vam reunir a la porta de la graderia visitant amb dues penyes de l'equip asturià arribades des de Gijón (La Gaita i Isma) i una altra vinguda de Barcelona, la Peña Sportinguista Enrique Castro "Quini" de Barcelona. Allà ens vam intercanviar bons desitjos pel que queda de temporada i també alguns regals.
Després del matx, molt igualat amb una part per a cada equip i una clara ocasió final del Girona que ens podia haver donat els tres punts, va ser el torn del dinar de germanor entre aficions al 106. Les penyes vingudes des del Principat van optar per dinar al centre de la ciutat, mentre que la Peña Quini va voler repetir l'experiència d'anteriors trobades.
 
L'ambient, com sempre, va ser ben cordial i carregat d'humor. Les diferències durant els 90 minuts de joc van quedar aparcades per donar pas a la bona relació natural entre dos col·lectius que comparteixen la passió per l'esport rei. Com a expressió d'aquest sentiment, en Jordi, autèntica "alma mater" d'aquesta associació d'sportinguistes de la Ciutat Comtal, ens va fer entrega de la bufanda de la seva penya.
Per part immortal l'obsequi va consistir en una de les nostres noves i flamants banderes. El nostre vocal Josep Garolera, amb l'objectiu de mostrar als nostres convidats els encants de la nostra província, va regalar-los dos productes ben típics de Girona i el seu poble, Santa Coloma de Farners, curosament decorats amb els colors del nostre estimat club.
Una altra activitat ben relacionada amb aquesta i que esperem que desperti algun interès en la premsa per deixar ben clar que al futbol la gent civilitzada i sana és majoria, és el dinar al que la Peña Bética Girona-Olot Manquepierda ens ha convidat a assistir aquest diumenge 22 a la seva seu. Aquesta associació ha nascut recentment i hi hem establert una estreta relació amb ella gràcies al nostre soci Manolo, que compagina el seu gironisme amb un profund amor pel Real Betis. Tothom que hi vulgui assistir ens ho pot comunicar abans de diumenge (preu del menú: 10 €), dia en que veurem el partit del Villamarín en pantalla gegant al 106 a partir de les 20 hores. Us hi esperem a tots per veure un altre partidàs dels blanc-i-vermells!

1 comentario:

Anónimo dijo...

http://ariet.cat/gerunda-sud-una-escola-de-nazis-a-montilivi/