divendres, 24 d’octubre del 2014

Velocitat de creuer

Amics, no han passat ni quinze dies des del partit a Albacete i a tots ens queda ja molt lluny i és que la competició, igual que el ritme de joc dels nostres jugadors, ja ha agafat una velocitat de creuer que fa que els esdeveniments s'aglomerin sense descans. En aquest article intentarem resumir els més destacats.
Com que l'últim és el primer, comencem amb la inauguració de la Penya Saltenca del Girona a la que vam assistir dijous passat juntament amb la resta de penyes, el president Rebled, Machín i els jugadors Àlex Granell, Pere Pons i Cristian Gómez, amb la il.lusió que es recordi aquesta penya com la penya de l'ascens a primera vam degustar un magnífic pica-pica on no van faltar els calamars de l'àvia, boníssims. Els gironistes hem d'agrair a aquest grup d'entusiastes seguidors que una vila tan lligada al futbol i al nostre Girona hagi deixat d'estar orfe d'una penya blanc-i-vermella. Un bon local, el Bar Illa situat al carrer Francesc Macià número 60 de Salt i una junta directiva molt qualificada són uns bons ingredients per augurar-los una llarga vida plena d`èxits.
Dimarts havíem preparat amb molta il.lusió la jornada de la xarxa Fare, però no es va celebrar perquè qui havia de reunir els nens del barri de Font de la Pólvora per fer-los pujar a un autocar que els portés a Montilivi per rebre uns regals oferts pel club, fer una visita guiada per l'estadi i acabar amb un berenar amb la presència d'en Felipe Sanchón i Juanlu Hens, no s'ho van agafar amb la mateixa il.lusió. Des d'aquí només podem agrair al nostre club, a la Sílvia del bar, als jugadors i fins i tot a la Sarfa que ens ha perdonat una part del preu del servei, la seva col.laboració.
Dissabte passat ja sabeu, primer desplaçament massiu, èxit total acompanyat d'una gran victòria, els qui vam organitzar el viatge de les penyes vam quedar entusiasmats de com va anar tot, desplaçar 200 persones sense el mínim incident i a més que tothom valori molt positivament l'organització del viatge et fa sentir molt i molt bé.
Destacarem un parell de cosetes de la sortida a Sabadell, primer de tot el mosaic i el comportament exemplar del grup Gerunda Sud, la seva línia d'actuació, no només aquesta temporada sinó també tota la temporada passada és digna com per què ja comencem a apostar per ells i estem segurs de que ben aviat, en Carles, en David, l'Héctor i companyia seran penya oficial.
A la Nova Creu Alta en Manel Escrivà de la Penya @rlekinats.com ens va regalar una bufanda que el Centre d'Esports Sabadell va fer amb motiu del dia internacional del càncer de mama.
Per acabar,  dir-vos que el 106 segueix sent el punt més blanc-i-vermell de la ciutat i on es veuen amb més entusiasme els partits televisats del nostre club, com vam viure la setmana passada la victòria davant de l'Albacete i la derrota davant del Valladolid.