diumenge, 5 de gener del 2014

No és la "Play" però tampoc és carbó

Amics, arriba un 2014 ple d'il·lusions, tot i que des del club hi hagin símptomes de resignació. No és gratuïta aquesta afirmació, ja que no és de rebut que després d'haver repartit invitacions a dojo (cosa amb la que no estem en desacord quan es fa en moments idonis com aquest), una de les conselleres, l'Olga, li ha dit "hacemos lo que podemos" a un dels socis del Girona de tota la vida quan se li ha queixat perque només hi havia un torn obert al Gol Sud. Ni molt menys és així, si en anteriors partits hi havien dos o tres torns oberts, en aquest partit hi han menys perquè no s'ha fet tot el que s'ha pogut o perquè des de la mateixa directiva no s'ha cregut que l'aficionat respongués. Molts pensareu que si només hem estat 2.700 persones a Montilivi, la directiva tenia raó, sí, però també sabien que la quantitat destinada a l'obertura i control d'accessos és "pecata minuta" dins del deute del club i que aquesta mesura només perjudicaria als pocs fidels que encara estem mal acostumats a sentir Montilivi com casa nostra i arribar al moment just com arriba qualsevol vailet a casa seva quan ha quedat amb la família.
I no ens resignem, la gent tornarà a venir a Montilivi perque tanim uns grandisims jugadors que ho donen tot pel nostre club, si es pot fitxar, segur que amb la capacitat de l'Oriol i el gironisme dels actuals integrants de la plantilla, l'èxit estarà assegurat.
A nivell de penya, com a president, us puc dir que estic molt i molt orgullós de tenir al meu cantó persones com en Rafel, en David, la Margarita o ara en Josep ("Garu" pels amics immortals) nou membre de la junta i principal acord de l'última assemblea de la penya celebrada el dia 28 de desembre on també van aprovar-se els comptes presentats.

Després de l'assemblea, "la nineta dels meus ulls" a dins de la directiva de la penya, el nostre secretari "Franchu" va ser el mestre de cerimònies, speaker i principal promotor per aconseguir que la nostra primera QUINA DE NADAL DE LA PENYA IMMORTAL GIRONA  hagi estat un gran èxit. 
I és que amics, aquest 2014 serà ple de somriures i estem començant a viure-ho ben aviat. Un dels seguidors de la Ponfe no s'ha volgut perdre la visita a un dels santuaris del futbol espanyol, la nostra seu, i hem compartit el millor de tots nosaltres que és un dessig de fortuna mútua i el més gran dels nostres somriures. Ah! Tampoc ens podem deixar el de la Sandra i el dels pocs que quedàvem a l'estadi quan s'ha fet la foto que encapçala aquest article.
 FELIÇ 2014, AMICS! QUE EL SOMRIURE US ACOMPANYI!

1 comentari:

Anònim ha dit...

vaya caras que paso con las neveras en saragoza conlos condutores i alvaro conlas bevidas