dijous, 11 d’abril del 2013

L'hora del Girona

Comencem disculpant-nos per haver trigat tant en actualitzar el bloc, però és el que té no ser professionals, fer o no les coses depen del temps lliure del que es disposi, que de vegades no és molt. Tot i això, mai no és tard per glossar una festassa com la del passat diumenge. Aquest equip ens té enamorats i cada cop a més gent. El segon "quasi ple" de la temporada així ho certifica. Ara només falta el més difícil: passar per caixa. Exhibicions com la de Felipe ho valen. El 19 va forçar dos penals, un transformat per ell i l'altre per Luso amb certa fortuna, posant-nos 2-0 i amb un home més. Toni Moral, reafirmant el seu bon estat de forma amb un golàs, i Acuña, que va posar el segell de força amb dos més, van ajudar a arribar al 5-2 final, en el que els gols del Murcia van ser una anècdota davant l'empenta de l'exprés blanc-i-vermell.
Com ja hem dit, a la graderia es va viure un espectacle similar al de la gespa. L'estrella de la tarda va ser el nostre tifo, com sempre elaborat amb grans dosis d'estima per aquests colors, potser més que habilitat... però poc a poc anem millorant. El muntatge era ben senzill, un rellotge digital gegant marcant les 19:30, en relació a l'any de fundació del club, amb una pancarta a sobre que deia "Hora de 1ª". Som conscients d'aquest moment històric! Donem les gràcies a tots el que ho van fer possible, en especial al nostre "sastre" Jota, i també a tots aquells que ens han felicitat com a "culpables" del bon ambient que es va viure. Alguns dels twitts rebuts, considerant-nos com a part indispensable de Montilivi i del Girona (com per exemple un de @blanafolls amb la foto que encapçala aquest paràgraf), donen sentit a més de 20 anys procurant el millor pel club dels nostres amors.

Al programa Tot Rodó de TV Girona van prestar gran atenció a l'afició i la Penya Immortal en va ser protagonista. Si encara no l'heu mirat, feu-ho, és una edició per guardar en DVD: entrevista a la nostra vicepresidenta Margarita i el seu marit Isidoro, moltes imatges de la penya animant, el càntic de "A Primera!" entonat des de la nostra part de la graderia... Els que surten molt menys, per desgràcia, son els amics del projecte de la nova grada jove gironista, Gerunda Sud. Iniciada a les xarxes socials per tres nois amb moltes ganes d'animar deixant de banda temes externs al futbol, aquest grup ja va tenir una prova pilot a Soria, amb bones sensacions i força gent. El passat diumenge encara s'hi van sumar més aficionats i es van fer sentir, coordinant alguns càntics amb nosaltres i fins i tot introduint-ne algun de gran originalitat. També van posar de la seva part en les fantàstiques onades i salutacions entre gols. De mica en mica i amb les ganes que hi han posat en poques setmanes, segur que arribaran a consolidar-se. De la nostra part, sempre que segueixin en aquesta línia de 0% política, 100% gironisme i bon comportament, tindran el recolzament que puguin necessitar. Molta sort i benvinguts!
Dissabte el Girona visita al Racing de Santander a un estadi clàssic del futbol espanyol, els Campos de Sport del Sardinero. Centenària història la de l'actual equip d'Albert Dorca, que tot i no passar pels seus millors moments té el perill de les bèsties ferides que sempre poden esgarrapar. No serà fàcil tornar amb els tres punts, però els immortals farem pinya amb tota la fe del món per seguir el matx per televisió al Bon Ibèric a partir de les 18:00 hores. Vine! El tren cap a Primera és a punt de sortir!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Uno nunca se puede fiar de los equipos grandes, aunque no estén rindiendo como se esperaba de ellos.

Solo hay que ver como consiguió el Racing ganar en Alcorcón, algo nada fácil.

En el Sardinero hay que poner los 5 sentidos... ¡hay que pelear por el ascenso!

¡Adelante Girona!

Anònim ha dit...

Once business all thеѕe issues are еfficiently
managed by the esсort аgеnсieѕ
is thеir servіces are too pгiсey,
chеck whу. In thеory, at leаst during the paѕt 10 уearѕ," Hall says. Back to saving this bride $1000. Since the general rise of the price.

Here is my homepage ... http://swad.ugr.es/wiki/index.php?title=Usuario:CaroleKuh

Anònim ha dit...

amigos de la penya immortal, deberiamos preparar un mosaico (como el de aquel año contra el ceuta) cuando venga a visitarnos el ALCORCÓN, no se, si el diari de girona estaria dispuesto a colaborar, pero estamos en un momento historico y deberiamos hacer que el estadio de montilivi presentara una imagen para el recuerdo,vosotros que estais mas metidos en el club ,podriais ir diciendolo haber si seria posible dejar mosaico en cada uno de los asientos de nuestro estadio de montilivi, GRACIAS espero vuestra respuesta amigos

Anònim ha dit...

Hola,

como siempre haremos lo que esté en nuestras manos para dar ambiente y colorido al estadio.

Lo del mosaico es difícil y caro, pero estoy seguro de que cuando lleguen los partidos decisivos algo habrá.

Un saludo.

Fran
Secretario