dimecres, 19 de desembre del 2012

Un equip sense sostre

Quant duraran aquestes sensacionals actuacions del Girona? Guanyar als més poderosos es convertirà en norma pels blanc-i-vermells? Fent un cop d'ull a la classificació (segons, amb dos punts d'avantatge sobre el tercer i a nou del primer lloc fora de la promoció), millor no saber-ho. Volem somiar, gaudir i patir quan arribi l'hora amb aquest equip. És la nostra temporada. Dissabte ens enfrontàvem amb un rival que fa uns mesos estava jugant Champions League i tenia el seu filial a la mateixa lliga que nosaltres, però res d'això va espantar als jugadors gironistes. Si de cas va elevar el seu nivell fent que veiéssim un partit amb ritme de Primera Divisió. Tot plegat va acabar 2 a 0, amb gols de Benja i Jandro i a gaudir de la feina feta, que cada cop ens deixa més a prop de l'objectiu inicial, la permanència, i ens acosta a l'esperat salt a la competició de les grans estrelles.
Sense sostre, però en un altre sentit, també vam passar una gran tarda amb els companys de l'Agrupació de Penyes del Villarreal CF i la Filial River Plate Barcelona. Per ser desembre, el temps ens va respectar i va fer un dia excepcional per a la nostra trobada a la Plaça de l'Assumpció de Sant Narcís. Un total de 75 persones entre immortals, groguets i millonarios ens vam aplegar per gaudir del deliciós dinar que ens va cuinar l'empresa Vilanova, especialista en aquests tipus de reunions. L'arròs i el pollastre van entusiasmar a tothom.
Ens va fer especial il·lusió fer nous amics entre els seguidors de River Plate, un dels clubs més famosos del planeta. Per a nosaltres és la confirmació de que ens estem fent grans com a afició i cada cop fem arribar més lluny al Girona (la trobada va ser notícia, al diari argentí Olé). Els membres de la filial barcelonesa estaven molt contents de poder veure en acció a un dels seus, Cavenaghi, a Girona i viure un moment tan especial amb altres aficionats més enllà dels colors que cadascú defensi. 
Amb la gent del Villarreal el que vam és enfortir uns vincles ja existents. Per desgràcia, la Penya Celtic - Submarí no va poder ser present a l'acte, però si diverses de les que integren l'associació de penyes del conjunt castellonenc, com ara Passió Groga i Colectivo Aldeano entre d'altres, a les que vam anar a rebre el seu autocar a la Copa per guiar-los fins a Sant Narcís i començar la festa. Un cop dinats vam tornar a guiar-los al seu punt de trobada, no sense abans intercanviar els obsequis de rigor (bufandes i banderes) i sortejar un pernil amb el que un afortunat gaudirà d'un gustós nadal a Villarreal.
Aquesta relació d'amistat amb els fidels al submarino amarillo que tant ens enorgulleix s'ha estès també als nostres clubs, ja que gràcies a un acord estrenat el passat dissabte entre directives ambdues aficions tenim les entrades a 10 € en les visites a Montilivi i el Madrigal. Això és pensar en l'aficionat. Com ens agradaria que aquesta fos la tònica... però com que no ho és hem de seguir lluitant al costat d'Aficiones Unidas - AFEPE amb campanyes com la mediàtica "FÚTBOL PARA TODOS", de la qual vam exhibir una pancarta de més de 8 metres tal i com estava programat.
En la llarga espera fins l'hora del partit, entre copa i copa i rialla i rialla a uns quants immortals els hi va semblar bona idea fer honor a aquestes dates i comprar uns quants gorros de Pare Noel per donar color al partit. La iniciativa, si més no, és simpàtica i pot donar color. A més, en els darrers dies hem vist que per les xarxes socials s'ha parlat de que els desplaçats al Mini Estadi aquest dissabte en portem un per fer que el blanc i el vermell estiguin ben presents a la nostra graderia. A nosaltres ens agrada la idea i en portarem. Animem a tots els que hi aneu a comprar-vos un gorro i portar-lo (als basars xinesos el seu preu no arriba ni a un euro).
A nosaltres ens agrada la idea i en portarem. Animem a tots els que vingueu a Barcelona a comprar-vos un gorro i portar-lo (als basars xinesos el seu preu no arriba ni a un euro).

4 comentaris:

Anònim ha dit...

¡Todos con el gorrito!

Contra el Villarreal trajo suerte...

Anònim ha dit...

espero que se os oiga en el mini-estadi,seguro que sí, hay que animar como nunca para poder traernos los 3 puntos , vamos gironins todos al mini estadi! que los jugadores se sientan arropados!!!

Anònim ha dit...

ese girona! como mola! ese girona! como mola!!

Anònim ha dit...

pancarta en el mini-estadi: AMB EL GIRONA A 1ª, SI ES UN SOMNI NO HEM DESPERTIS!!