dijous, 27 de desembre del 2012

Per treure's el barret

El punt i final a l'any 2012 no podia haver estat millor. Un partit ple de gols i emoció fins al darrer sospir, que va deixar clar el perquè de la nostra fenomenal situació a la classificació. Les coses s'havien posat lletges amb un 4-1 d'un Barcelona B molt efectiu, però el Girona no havia deixat mai d'intentar-ho i tot i l'advers marcador havia tingut moltes ocasions de gol. El potencial del nostre equip es pot resumir en un canvi, el de Benja per Acuña. El primer havia fet un gol i creat molt de perill contra la porteria blaugrana (llàstima que Felipe no arribés a rematar una de les quantes que li va posar en safata), i el segon, lluny d'enfonsar-se pel mal resultat momentani, va substituir-lo amb les mateixes ganes de marcar i voluntat d'esforçar-se per ajudar a l'equip. No en va, seus van ser els dos gols que ens van tornar a enganxar al partit. Ni quedar-nos amb 10 per la lesió de Tébar, de la que esperem que es recuperi aviat, ens va aturar i ja al temps afegit Luso va empatar. Ell mateix i Junalu van destacar que la celebració d'aquest gol al còrner amb jugadors i afició va ser una experiència única. Autèntic deliri gironista, i es que no n'hi havia per a menys.
Fins a 65 persones van apuntar-se al Bon Ibèric per anar a Barcelona amb la Penya Immortal, sent el total de desplaçats (entre els nostres, els de l'Associació de Voluntaris i la Penya Guíxols - Costa Brava) superior als 500. Gens malament per ser una iniciativa 100% d'aficionats per a aficionats, pagada amb els diners de cadascú. Al nostre autocar no va faltar el sorteig del clàssic pernil. Curiosament, l'agraciat va ser en Jota, que estava cantant els números. En un gran gest de generositat amb els companys de la penya, va convidar a tots els presents a l'autobús a degustar-lo a la nostra seu durant el proper partit televisat del Girona fora de casa, que tot indica que serà el matx davant el Real Madrid Castilla del 13 de gener.
Mentre el president resolia el tema de les entrades, el gruix de l'expedició immortal va dinar en un restaurant que molts ja tenien fitxat pel bon tracte que els havien dispensat en anys anteriors. Quan ja ens disposàvem a repartir tiquets per entrar a l'estadi, ens va visitar un amic francès que s'havia posat en contacte amb nosaltres per correu electrònic per intercanviar una bufanda del seu grup d'animació, els Green Angels del Saint Etienne, per una de la Penya Immortal.  Pel que ens va explicar, aquest noi és un gran col·leccionista de bufandes i es trobava aquests dies per Barcelona, així que va aprofitar per anar a veure el partit del Girona al Mini Estadi i afegir la nostra bufanda a les que ja té de nombrosos equips i penyes d'arreu del món. Les noves tecnologies porten el gironisme cada dia més lluny!
Abans de començar el partit encara vam tenir temps de tornar al restaurant on la majoria havia dinat per fer la prèvia amb unes cerveses. Allà un senyor va dir-li al nostre soci i amic Marc Alsina que el partit acabaria en empat, afirmació que vam passar per alt per la nostra voluntat d'emportar-nos els tres punts a Girona. Però la veritat es que tot i aquest optimisme, quan el filial barcelonista es va posar 4-1, més d'un va recordar les paraules d'aquest pitoniso i desitjar que encertés la seva predicció... L'any vinent, quan visitem el Camp Nou, el tornarem a cercar perquè ens porti sort altra vegada.
D'aquesta feliç manera s'acaba un 2012 que en la vessant esportiva ha estat excel·lent per al Girona. Entre la ratxa del final de la temporada passada, amb la que vam aconseguir la salvació, i la primera meitat de la 12/13, en la que som segons amb llicència per a somiar amb el premi gros, els gironistes hem gaudit com feia temps que no gaudíem amb el nostre equip. Pel que fa a la penya, estem molt satisfets per veure com durant aquests dotze mesos ha estat més viva que mai, amb activitats, viatges, animacions... podem dir que en el nostre 20è aniversari hem presentat un estat de salut de ferro que ens deixa amb bones perspectives de cara a aquest 2013 que se'ns tira a sobre.

MOLT BONA ENTRADA D'ANY A TOTS ELS NOSTRES SOCIS I SIMPATITZANTS.
ENDAVANT GIRONA!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

¡Partidazo!

Este equipo no se rinde nunca, es para estar muy orgullosos. Ojalá en este 2013 siga la buena marcha del equipo y podamos llegar con posibilidades de subir a final de temporada. ¡Sería genial!

Felices fiestas y próspero año nuevo a todos.

Anònim ha dit...

Promocionar gorros de Navidad del Bazar chino me parecer una actitud muy poco gironina. Hay que cuidar los detalles por pequeños que sean.

Anònim ha dit...

En cuanto al equipo juegan genial y se les nota actitud. Por cierto gracias por el soporte que dais partido a partido.

Fran ha dit...

Simplemente se indicó donde se podían comprar a buen precio.

El que quisiera comprarlo en otro sitio era libre de hacerlo.

Fran
Secretario