divendres, 28 de desembre del 2012

Estrenarem l'AVE

Després de l'assemblea de socis del Girona FC d'ahir, un representant d'Adif (l'empresa encarregada de la gestió de les infraestructures ferroviàries espanyoles) i Renfe es va posar en contacte amb nosaltres per donar-nos una molt bona notícia que de ben segur que alegra les festes a més d'un. A cap gironí se li escapen les polèmiques sorgides entorn de les obres que permetran l'arribada de l'AVE a la ciutat dels quatre rius. Molts habitants del barri de Sant Narcís, sense anar més lluny, han patit molèsties a les seves pròpies llars i comerços a causa dels treballs de construcció. I no parlem de les modificacions patides pel trànsit o la destrucció d'espais tan emblemàtics com la Plaça d'Europa o el Parc Central. 

El progrés és el progrés i no es pot fer res per aturar-lo, però com a mínim sí que s'hi pot fer quelcom per amortir el cop. Per això aquest emissari de les empreses implicades ens va traslladar les intencions de les mateixes de fer un petit regal a la ciutadania gironina i en especial als aficionats del Girona FC, aprofitant l'excel·lent marxa del nostre equip, amb la voluntat de compensar les dificultats que hagi pogut crear la seva feina (i la que queda). Com que el tren d'alta velocitat començarà a funcionar amb normalitat a casa nostra el proper 8 de gener i el proper partit del Girona lluny de Montilivi és a Madrid el dia 13, davant el Real Madrid Castilla a l'estadi Alfredo Di Stéfano, Adif i Renfe s'han proposat organitzar un comboi especial per aquell dia amb 300 places gratuïtes pels socis del Girona FC que acreditin viure a la Ciutat dels Quatre Rius.

Segons aquest portaveu, s'han posat en contacte amb la Penya Immortal al saber que agrupem un bon nombre de socis i que en altres viatges d'aquest tipus hem apuntat a gent a la nostra seu amb força èxit. El pla a seguir es que la gent pugui inscriure's al Bon Ibèric i a les oficines de Montilivi presentant el carnet de soci i una fotocopia del DNI que demostri que resideix a Girona ciutat. Una altra cosa que ens han avançat és que aquest tren AVE especial anirà decorat de manera similar a la recreació que hem fet per encapçalar aquest text: amb un gran escut del Girona i alguns logotips de les empreses que patrocinen al club.

Ens ha sobtat molt la notícia, ja que com podeu llegir a l'entrada anterior, publicada ahir, per aquest viatge no teníem previst fer desplaçament. Els nostres plans per aquell dia passaven per reunir-nos al Bon Ibèric per a compartir entre els immortals el pernil que en Jota va guanyar a Barcelona. Quan des del club o Adif/Renfe ens comuniquin les dates en les que podem començar a inscriure gent per aquest viatge us ho farem saber a través del bloc i les nostres xarxes socials.       

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Encuentro un poco injusto que sea solo para socios que vivan en Gerona, hay mucha gente que trabaja aquí y vive en pueblos que también ha padecido el AVE.

Por lo demás muy buena la iniciativa. Si los precios son asequibles, en un futuro este tren podría ser una buena opción para los desplazamientos.

Anònim ha dit...

Llastima que sigui una inocentada

Anònim ha dit...

jajaja, molt bona Pepe

Anònim ha dit...

Eso es una inocentada,pero creo que va a ser muy caro viajar con este tren, creo que ir y volver a barcelona saldra por 40 eur, visca el girona,no me quiero imaginar ir a otro sitio de españA