diumenge, 9 de desembre del 2012

A 3 bandes

El proper dia 15 de desembre el Girona FC rep a Montilivi a un dels equips més destacats de la darrera dècada del futbol espanyol: el Villarreal CF. Semifinalistes de Copa de la UEFA i Copa d'Europa, subcampions de Lliga, habituals de la part alta de la classificació... només una nefasta 2011/2012 els va fer retornar a la Segona Divisió que feia tant de temps que havien abandonat. El primer equip groc torna a Girona després de la famosa eliminatòria de Copa del Rei de la temporada 2004/2005, en la que el nostre conjunt va eliminar a tot un primera imposant-se per 2 a 1.

Gràcies a la participació del Villarreal B a la Liga Adelante i els nostres viatges a terres castellonenques, els immortals ja havíem establert una relació d'amistat amb l'afició d'aquest club, concretament amb un dels seus grups de seguidors més importants, la Penya Celtic - Submarí. El record de les fantàstiques paelles de germanor que vam gaudir a la seva seu ens ha animat a voler repetir l'experiència aquest any a la nostra ciutat i per això hem contactat amb ells i hem fet extensiva la invitació a tots els penyistes de l'Agrupació de Penyes del Villarreal que vindran a veure el partit, uns 200.

No seran els únics que ens acompanyaran, ja que els aficionats de la Filial River Plate Barcelona també ens han confirmat que s'uniran a la festa. Aquesta penya del famós club argentí es desplaça sempre que pot a animar i homenatjar a jugadors que han militat a River, i estant al Villarreal el davanter Fernando Cavenaghi (una de les figures més compromeses en el retorn dels de Buenos Aires a la Primera A), Montilivi era cita obligada com ho va ser la Nova Creu Alta de Sabadell fa uns mesos.

Aquesta gran trobada entre aficions del dia 15 tindrà lloc a la Plaça de l'Assumpció de Sant Narcís, començant-se el dinar cap a les 14 hores, tot i que començarem a preparar-ho tot i fer ambient des de les 12 del matí. Al ser el partit a les 20 hores, és molt probable que la trobada sigui ben llarga i sense presses, amb temps per fer algun sorteig, comprar loteria, intercanviar obsequis...

El menú tindrà com a primer un bon plat d'arròs, seguit de pollastre amb patates xips i acompanyat de pa, aigua i vi negre. S'acabarà amb gelat, cafès i infusions. El preu serà de 10 euros per persona. Tots els socis de la penya i gironistes en general que vulguin assistir només han d'apropar-se al Bon Ibèric (C/Pamplona, 3) i inscriure's en la llista que tenim habilitada a tal efecte. Us recomanen que no hi falteu, serà una festa per recordar!       

1 comentari:

Anònim ha dit...

Una buena manera de coger fuerzas para ganar el importante partido contra el Villarreal.