divendres, 10 d’agost del 2012

Preparant-nos per aixecar el teló

En poc més d'una setmana l'àrbitre xiularà el començament del Girona-Sabadell i amb ell s'iniciarà la funció de la Liga Adelante 2012/2013. La pretemporada arriba al final amb golejades a regionals, plantant cara al Sevilla i amb sort desigual davant equips de Segona B i Tercera. L'únic partit que ens ha comportat dificultats fora de les previstes ha estat la recent derrota contra el Llagostera, encara que ens ensumem que molt hi tenen a veure les reduides mides del camp i la motivació extra dels rivals. Per cert, esperem que entre ambdues directives (la UE Llagostera ha estrenat aquest any a Ramon Vilaró com a president) hi hagi pau i pel bé del Girona FC, al que sabem que tots estimen, no vagin a més les disputes que s'estan produint.

Per tenir-ho tot ben lligat abans de la primera jornada oficial i treure'ns el mal regust del 3-1 rebut, el Girona té programat, aquest dissabte, recuperar un clàssic provincial contra el Palamós al Municipal d'aquesta localitat costanera. Com que els immortals no vam poder anar a Llagostera per tenir la majoria de nosaltres obligacions relacionades amb la feina i la família, volem tancar aquesta gira d'estiu anant a un camp que ens porta bon records per la bona estona que hi vam passar el darrer cop que hi va jugar el nostre equip. El partit comença a les 19:30, motiu pel qual quedarem a les 17:30 al Bon Ibèric per fer el toc i tot seguit desplaçar-nos junts cap a l'estadi palamosí. A veure si aconseguim tenir una bona representació gironista a la graderia. No estaria de més que els jugadors recordessin, després del viscut dilluns, que també tenen afició.
També serà un dia especial per que suposarà l'estrena de les noves bufandes de la penya, que ja estan a la venta a la nostra seu (C/Pamplona, 3) al preu de 6 € pels socis de la Penya Immortal i 8 per a la resta de seguidors blanc-i-vermells. Aquest exclusiu record del nostre 20è aniversari no pot faltar al coll de cap aficionat al futbol gironí!

El tema de la gala d'entrega dels IV Premis de les Penyes, parat des de fa un temps, va quedant més clar i segons ens informen sembla que se celebrarà poc després de la primera jornada de lliga. Com ja van dir, serà un esdeveniment amb la presència de jugadors de la primera plantilla i possiblement algun directiu. La possibilitat d'assistir a aquest tipus d'esdeveniments i conèixer als teus ídols és un altre dels beneficis del carnet de soci de la Immortal.
Parlant dels avantatges de ser immortal, no podem oblidar els de la nostra seu. En Jordi, propietari del Bon Ibèric i vocal de la penya, ha ideat una targeta de fidelització que vam presentar a l'assemblea per la qual podrem gaudir d'una consumició gratuïta per cada 10 que en fem. Una raó més per fer la prèvia dels partits del Girona al nostre bar!

1 comentari:

Anònim ha dit...

La bufandas han quedado mejor y todo que en la foto, esa no tenía todavía el acabado bien hecho por los bordes.

¡Ya queda poco para lucirlas en la grada!