dimecres, 6 de juny del 2012

Germanor gironista

Després del merescut descans per la permanència tornem a l'atac: ara ens toca gaudir de la fita a tots els que hem fet costat a l'equip per aconseguir-la. Des del club i TV Girona s'han decidit a materialitzar la promesa feta per un dels més fidels socis de l'entitat blanc-i-vermella de pujar a peu al Santuari del Àngels en cas de que el Girona no perdés la categoria. Aquesta jornada de germanor ha estat programada pel dia 9 de juny a les 18:30 hores i hi pot assistir tothom que ho desitgi. Qui vulgui fer la ruta a peu en grup s'haurà d'apropar a la Casa de les Figues a les 17 hores i els que desitgin pujar directament a la festa hauran de ser al Santuari directament una hora i mitja més tard.

Allà dalt es preveu una tarda festiva amb actes com una actuació de castellers dels Marrecs de Salt i un sorteig de marxandatge gironista, entre d'altres. A més, hi ha la opció d'adquirir una bossa amb una mica de menjar i beure per recuperar forces. Els tiquets els podeu comprar a Montilivi o al mateix Bon Ibèric al preu de 3 €, amb la particularitat que aquells dels nostres socis que decideixin comprar-lo a la nostra seu, el tindran pagat per gentilesa de la Penya Immortal (la resta de simpatitzants no socis de la nostra associació hauran d'abonar igualment els 3 €).
Una cosa molt més important per al futur del club i en la que tots els gironistes necessitem fer pinya és la nova ampliació de capital. Al baix cost de cada acció (només 10 €) se li uneix el poder tenir veu i vot en les assemblees en les que decideix quin rumb volem que agafi la institució. Uns quants membres de la Penya Immortal Girona vam desplaçar-nos fa unes setmanes a les oficines del club per adquirir-ne unes quantes a títol personal i també un parell en nom de la nostra associació, acompanyats per membres d'altres penyes que van fer el mateix. El Girona FC és avui una mica més nostre. No dubtis més i fes-lo teu a un preu difícil de millorar!
Per celebrar el nostre 20è aniversari i poder recordar-lo cada cop que seguim al nostre equip, hem decidit fer unes noves bufandes que arribaran d'aquí poc. Es tracta d'un disseny en un elegant color negre en el que ressalten d'allò més l'escut de la penya i el logotip de l'efemèride, acompanyat pel nostre nom en lletres d'estil barroc. Una nova imatge per l'esperit de sempre. La bufanda es vendrà a un preu de 6 euros pels socis de la Penya Immortal i de 8 € per la resta de simpatitzants. En la imatge podeu veure'n el disseny original, que només varia del resultat final en el fet de tenir l'escut de la penya només en blanc, vermell i negre. Us comunicarem convenientment a través de les nostres xarxes socials el dia en el que començaran a vendre's.
Per últim, agrair als companys de la Penya Blau Cel del Celta a Barcelona i de la Peña Zaragocista de Cataluña que ens convidessin a la seva barbacoa de cloenda de temporada, a la que no podrem assistir per diversos compromisos, entre ells la pujada als Àngels. Estem estudiant la possibilitat d'organitzar-ne nosaltres una nosaltres a Salt per tornar-los-hi el detall. Us anirem informant. También queremos felicitar efusivamente a los amigos celtistas por volver al lugar que les corresponde, la Primera División, y a los zaragocistas de nuevo por su peleada permanencia, todo un ejemplo para equipos que vivieron situaciones parecidas, como el nuestro. ¡Enhorabuena!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Espero que esto de Delgado no perjudique demasiado al Girona.

Ahora que parecía que estábamos un poco estables, un nuevo golpe...

Y eso sin contar lo de Salamero, que yo creo que era la opción ideal para seguir en el banquillo.

En fin, vermos como sale la cosa. Espero que bien para nuestros intereses.

Anònim ha dit...

Se ha confirmado. El entrenador del Girona será Rubi. Mal vamos con este entrenador. Vamos a bajar fijo.

Anònim ha dit...

Así me gusta, optimismo ante todo.

Los hay a los que les encanta hacerse mala sangre con cualquier cosa...