dimarts, 12 de juny del 2012

Fem pinya!

Volem aprofitar aquest article per saldar un deute que teníem amb l'Agustí Recasens, el músic de Fornells. L'Agustí als seus més de 80 anys és un fidel seguidor del nostre club i membre molt actiu de la nostra penya. Aquest any no ha pogut venir a gaires desplaçaments ja que la salut ja no li permet moltes festes, però sempre que ha pogut ha viatjat amb nosaltres, a la foto el podeu veure amb la Virgen del Pino a Gran Canaria fa un parells d'anys.
Quan es va anunciar la pujada al Santuari dels Àngels ens va trucar per dir-nos que ell era molt devot de la Verge de Lourdes  que havia creat una sardana titulada "Immaculada Concepció de Lourdes" i que era dedicada al nostre Girona FC, a qui li cedia els drets de la cançó. També ens va dir que quan va arribar en Javi Salamero li va dir a ell i a en Jose que abans dels partits s'encomanesin a aquesta Verge i que ara li han confirmat que així ho van fer. Tot cofoi ens demanava a veure si ho podíem fer saber a la gent i així ho fem ara, Agustí.
Dit això, passem a comentar el que ha estat l'últim acte de la temporada 2011/2012 o primer de la temporada 2012/2013. La presència de l'entrenador sortint i la de l'entrenador entrant ens deixava aquesta sensació, al Santuari acaba una etapa i en comença una de nova.

Cal dir que estem molt orgullosos de la capacitat de convocatòria de la nostra associació, ja que dels 75 tiquets de les bosses que s'havien venut el divendres, 25 corresponien a la Penya Immortal Girona, cosa que diu molt de la representativitat que tenim en la massa social activa del nostre club. No tots van pujar a peu però sí un bon grapat, això sí, tant els uns com els altres vam viure una estona inoblidable.
La presència d'en Javi Salamero la vam aprofitar per a saludar-lo i donar-li les gràcies per la seva gran tasca al capdavant de l'equip, no ens vam acomiadar d'ell ja que continuarà en contacte amb nosaltres i, com ell diu, sempre estarà a la nostra disposició pel que necessitem.

Òbviament, també vam saludar i donar l'enhorabona als nous responsables de la direcció esportiva del club, la veritat és que va ser tot un encert per part de la directiva donar l'oportunitat a tots els assistents de poder compartir un moment tan important per a un club com és la presentació del nou entrenador i secretari tècnic. A tots dos, en Francesc Xavier i en Sergi,  els hi desitgem moltíssima sort, que també serà la nostra.
Per acabar, dir que els nostres jugadors i cos tècnic han demostrat que són de Segona A, ara cal que la societat gironina també ho demostri, estem en ple procés d'ampliació de capital i de renovació de carnets, la resposta de Girona farà que no haguem de tornar al Santuari d'aquí un mes per demanar un altre miracle.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

¡Grandes esos inmortales subiendo a Los Ángeles!

Espero que se convierta en tradición después de cada éxito del Girona.

Anònim ha dit...

la inmortal sera gerundense el dia del Madrid Castilla?

Anònim ha dit...

No, si te parece va a ser murciana.

La gente tiene cada pregunta...

Anònim ha dit...

noo, se cambiaran el lugar de nacimiento y se iran de Gerona el dia k venga el Madrid B si te parece