dilluns, 19 de setembre del 2011

Temps

Com en poden arribar a ser d'importants uns pocs segons. Si algú no s'ho creu que li digui al Girona FC, que va veure com el Numancia s'emportava el xoc de dissabte a l'últim segon gràcies a una falta que va acabar amb la pilota dins la xarxa de Roberto Santamaría. El partit fins al moment havia estat igualat i l'empat semblava el resultat més just, però fins que l'arbitre no xiula això no s'acaba i els tres punts es van quedar a Soria, deixant molt mal regust als jugadors gironistes, que com expressava Dani Mallo al seu Twitter creien que era "massa càstig per a un equip que s'esforça tant".

Els immortals que vam seguir el partit per COM Ràdio al Bon Ibèric vam percebre quelcom semblant, però tenim clar que les pròximes jornades seran igual de vitals que els darrers segons del matx de Los Pajaritos en quant a observar un salt qualitatiu en el rendiment blanc-i-vermell es refereix. El començament de temporada ha estat molt dur per a un equip amb moltes cares noves que conjuntar (partits contra ferms candidats a l'ascens, molts dels quals estaven fa res a Primera), a partir d'ara comença la nostra lliga. Un cop més fem una crida a l'afició gironista per tal que miri endavant i transformi les crítiques en crits d'ànim, pujant en massa a Montilivi aquest dissabte per facilitar que el Girona guanyi el seu primer partit de l'exercici davant la UD Las Palmas del nostre amic Óscar.
En temps difícils com aquests s'agraeixen autèntiques "llaminadures" en forma de bocinets d'història del Girona com les que ens ha proporcionat el nostre vocal Jordi Farré. Ara que està tant de moda el tema dels filials, amb el debut del Girona B-Riudellots a 2ª Catalana, ha caigut a les nostres mans un llibret de 1996, commemoratiu dels cinquanta anys de la fundació del Club Deportiu Girona, antic equip depenent de la casa mare blanc-i-vermella. Com a detall, us oferim la reproducció del cartell "partit de futbolistes romàntics" per a celebrar l'efemèride. El partit va enfrontar a Montilivi a veterans del Girona B (nom que es va donar al filial format després que al 1959 desaparegués el primitiu CD Girona i que durà fins al 66) amb un altre equip format per velles glòries del Club Deportiu que va tornar a competir des de la 66/67 a la 69/70. L'anècdota està en l'apartat de "Notes diverses", en el que s'adverteix que "per evitar mals majors i l'assistència massa continuada de la Creu Roja, és jugarà en 4 parts de 15 minuts cadascuna". Amb el Girona hasta el borde del jamacuco. Això sí que és ADN 100% immortal. No som d'aquest club per casualitat...Com a cloenda de l'article d'avui, en plau anunciar que els propietaris de la nostra seu estan organitzant una lliga de billar bola 8 al seu bar. Tots els aficionats a aquest esport podeu inscriure-us al Bon Ibèric (C/Pamplona, 3, Girona), el local de referència del billar al barri de Sant Narcís. Més informació a www.boniberic.blogspot.com.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Todo el que vaya a Montilivi el sábado que se olvide por favor de los partidos anteriores.

Ahora comienza lo verdaderamente serio y sin nosotros el equipo no podrá afrontarlo. Más que nunca tenemos que ser el jugador número 12.

¡Adelante Girona!

B16 ha dit...

El sabado sólo vale animar,animar,animar y animar!AHORA MÁS QUE NUNCA GFC!!!!!

4000 VOCES IGUAL A 3 PUNTOS!!!!

El Recibimiento ha dit...

Es una pena el resultado pero quedan muchos puntos en juego y esto es muy largo. Saludos