dijous, 10 de març del 2011

"Manque llueva"

Qui ens havia de dir, quan fa uns anys lluitàvem a 3ª i fins i tot més avall, que un dia tindríem l'honor de protagonitzar un dels ja clàssics cartells dels partits que es disputen al Benito Villamarín. Tot un goig veure equips potent passant per Montilivi, i més encara ara que tenim un Girona que s'ha fet fort a base de constància i treball i està capacitat per presentar-se com un conjunt complicat de superar per al Real Betis.

Dissabte serà un altre jornada de joia per a l'afició blanc-i-vermella, que està cridada a tornar a repetir el fantàstic ple viscut al nostre estadi en el partit contra el Granada. El Betis té molts seguidors a Girona i províncies properes i ben segur que té molt de suport a les graderies, raó de més perquè vinguem a veure l'espectacle que tindrà lloc a les 4 de la tarda a la nostra "muntanya màgica" i ho fem amb ganes d'animar fort.

Nosaltres, com a bons gironistes, entenem que la competitivitat sobre la gespa res te a veure amb l'ambient fora de l'estadi, així que, com és habitual amb les aficions que ens visiten, estem fent gestions per tractar de reunir-nos i fer un acte de germanor amb la Peña Bética de Santa Coloma de Gramenet. Les previsions metereològiques han anunciat pluges, però confiem en que Sant Narcís ens doni i un cop demà i el temps ens respecti. La idea es aprofitar que el club posarà a disposició dels aficionats des del matí un bar restaurant (a més de jocs infantils) instal·lat a l'explanada de davant de Montilivi per dinar-hi tots plegats abans del partit, cap a la una del migdia. Encara estem pendents de confirmar si farem una petita recepció al Bon Ibèric.

El que si tenim ben clar es que faci el temps que faci, els immortals estarem preparats per anar al camp a passar-ho bé i donar ales al nostre Girona.

2 comentaris:

Penya Immortal Girona ha dit...

El club nos ha comunicado que mañana habrá un mosaico en el gol sur formado por 3000 cartulinas (1500 rojas y 1500 blancas). Esperemos que las condiciones climatológicas respeten algo que llevamos esperando tanto tiempo.

Endavant Girona!

B16 ha dit...

GRAN NOTICIA!!!LÁSTIMA DE LA LLUVIA!