dimarts, 1 de març del 2011

Esclata Montilivi (a dins i a fora)

Havia de passar i ha passat avui. inimaginable per a molts dels que vam anar a Vila-Real dissabte. La Joana també ho afirmava "si aconseguim tenir l'ambient de l'últim partit a casa serà un èxit". Veure Montilivi amb 9300 persones un dimarts a les nou del vespre, amb molts abonats sense poder entrar al camp, és molt més que un èxit. El nostre damnificat és l'Óscar, abonat del nostre club i un immortal més, que s'ha apropat al camp gràcies a que el seu pare que l'ha anat a buscar a la feina, però no ha pogut entrar i ha hagut de marxar a veure el seu Girona al Bon Ibèric. Ja a la nostra seu el seu somriure "picarón" reflexava de que quelcom s'està fent bé al Girona, a més de mostrar que si s'ha d'anar a Huelva es va.
I és que és així com funciona un equip, no calen paraules ni trucades, amb una nota en paper o amb una mirada ens entenem tots plegats.
A Huelva hi assistiran membres de la nostra penya. D'altres es quedaran a Girona per motius laborals però ho compensaran vivint la nit de Carnestoltes a la nostra seu i diumenge es menjaran amb l'Antonio (pare d'en Jose i l'Àngel) el seu pernil mentres escoltem com el nostre Girona, des de l'humilitat que ens ha acompanyat fins ara i no ens ha de deixar mai, intenta superar el degà del futbol espanyol.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Bon dia Pepe. Has tornat a encertar amb el títol de la teva crònica. sort que jo estava treballant, perquè si vaig a Montilivi amb el meu carnet d'accionista i no puc entrar em dòna algo.
Anims.
David Penya Guíxols.

Anònim ha dit...

M'ha sabut molt greu quan avui al Diari de Girona, he vist la fotografia d'abonats que no havien pogut entrar, espero que no es repeteixi mai més. Bé per la directiva que tenim malgrat tot i "chapeau" per lo de facilitar busos als aficionats de comarques.

Jordi
Penya Curta

Anònim ha dit...

es una pena muy grande lo que sucedio ayer con los abonados, esto debe servir de ejemplo para un futuro, el que quiera ver a nuestro girona que page su abono y el que no que lo mire por la tv o no lo mire, porque para ir a el futbol de gorra ya esta la tercera regional...pero bueno despues de eso que buen partido de el girona!!