dilluns, 3 de gener del 2011

D'estrena

Moltes coses noves vam tenir ahir a la Penya Immortal. Es podria dir que estàvem com nens amb sabates noves. Amb la sortida dels nostres jugadors al camp vam onejar les noves banderes per primer cop a les graderies de Montilivi. L'efecte, com a mínim per a nosaltres, va ser d'allò més satisfactori i pensem que vam posar un granet de sorra més per aconseguir donar color als partits que es juguen al nostre estadi. Tot i la baixa temperatura i l'estrena d'any, més de 4500 fidels gironistes es van acostar al coliseu blanc-i-vermell. Els membres de la penya que no vam fallar a la cita vam intentar un cop més contagiar a la resta de l'estadi amb els nostres càntics de suport i el nostre bon humor. Si algú va recollir aquest esperit i aquestes ganes va ser un jove company que ens ve acompanyant al nostre sector des d'alguns partits de la temporada passada, que va demostrar sentir els colors del Girona com pocs. Li cremava veure que no podíem onejar les noves banderes durant els 90 minuts, i sense cap tipus de vergonya ni interès pel que pensessin els demés, superant les dificultats produïdes pel pes del pal i l'enorme tela, va onejar-la orgullós durant bona part del partit. Està vist que un esperit immortal engrandeix a l'home més petit.
Tots aquests ànims, desgraciadament, no van servir per ajudar a que el Girona es retrobés amb la victòria, si bé jugant així i creant tantes ocasions, a la que afinem un xic la punteria això ha d'acabar rutllant. No tots els equips tindran la intensitat i la qualitat del Cartagena (un ferm aspirant a l'ascens) durant els darrers minuts de partit. Serà llavors quan el Girona pugui aprofitar al màxim les seves característiques i sumar de 3 en 3.

Per acabar la tarda de novetats, el nostres amics Josep Garolera i Pepe Sierra van celebrar un any més d'existència convidant als seus amics de la Penya a un suculent aperitiu al Bar Bon Ibèric. Des d'aquí els felicitem i esperem que com a regal puguin veure una nova estrena: la de la primera victòria del Girona com a visitant aquest dissabte al Mini Estadi.

26 comentaris:

B16 ha dit...

UN 10 PARA EL CHAVAL DE LA BANDERA!!!!

Anònim ha dit...

¡¡Hay que ganar ese primer partido fuera ya!!

¡Adelante Girona!

Anònim ha dit...

buenas, soy un socio mas de el girona que viajara este sabado a bcn para animar a el equipo, espero que lleveis la batuta , entre canticos y pitos a el equipo contrario para que la gente se anime a cantar, que no solo sea un gi-ro-na! gi-ro-na! que se demuestre que en girona tmb hay aficion dispuesta a dejarse la voz por el girona fc..muchas gracias y haber si tenemos suerte de una vez por todas y conseguimos los 3 puntos

Anònim ha dit...

La Penya Altzavares Nord d'Elx, desitja a tots els seguidors del Girona en general, i als simpatitzants de la Penya Immortal, un molt bon any 2011!!!

Sort en el vostre partit a Barcelona, i endavant!!!

Salutacions i els millors desitjos, amics!

Anònim ha dit...

Yo tambien pienso que las penyas se tienen que situar más centradas,para llevar la batuta.No como en Elche que se pusieron a la derecha. ALE GIRONA ALE ALE ALEEEEEE!ALEE GIRONAAA ALE ALEE ALEEEE!ALE GIRONA ALE ALE GIRONA ALE ALE GIRNA ALE ALE ALEE!!!!

Anònim ha dit...

CON EL RITMO DE LA RAMONA PECHUGONA!!!

El girona club de futbol es el mejor del mundo enteeeroooooo!!!

GIROOONAAAAA TE KIEEEROOOO

Tiene un gato por portero y un ratón de delaaanterooo

GIROOONAAA TE KIEEEEROOOO

Su color es rojiblanco su escudo es un sentimientooooo

GIROONAAA TE KIEEEEROOOO


Cuando la immortal anima sus gritos llegan al cielooooo

GIROOONAAA TE KIEEEROOOO

GIROOONAAA TE KIEEEROOOO

GIROOONAAA TE KIEEEROOOO

Anònim ha dit...

quin cantic mes fastigos ... i raton de devanter, jajajaja ... a la banqueta hauria de ser.

Anònim ha dit...

sou la vergonya del Girona FC , només ens feu passar vergonya , com ahir al Miniestadi, als auténtics aficionats gironins , tindrieu de fundar una penya del Madrid i Anticatalana i deixar de barrejar-vos entre la auténtica gent del girona!!!!!

Anònim ha dit...

Quina vergonya per culpa d'un noi una mica justet tres vailets. Es van passar tot el partit insultant als boixos i al barça, fent voleiar una bandera espanyola i una bufanda anticulé, també van insultar aficionats del Girona que el recriminaven la seva actitud i males maneres, quan va acabar el partit els boixos els van venir a buscar a ELLS (als temibles ultres) però després ja estaven ben amagadets i dissimulant, de lluny eren molt valents però a l'hora de la veritat ben quietets al mig de la seva penya. El pitjor és que tots vam haver de pagar i esperar per culpa seva i els que vam venir en cotxe vam arribar al parking acollonits. Qui sembra vents recull tempestes i si el parit de tornada els boixos li boteixen la cara a algú no penso moure ni un dit.

Anònim ha dit...

Sr. Pepe Sierra i junta directiva de la Penya Immortal, per favor feu neteja a la vostre Penya, ahir el comportament d'algun dels vostres socis va ser vergonyos, com pot ser que penjesin una bandera espanyola (tant li fa espanyola que catalana) amb simbologia nazi, això és vergonyos. Sempre us heu caracteritzat per ser una gran Penya del Girona, no deixeu que 4 bretols espatllin la vostre imatge.

Anònim ha dit...

per culpa de quatre membres de la penya immortal amb una bandera espanyola i una bufanda anticulé a la tornada els boixos ens tindran ganes. Si aquesta és la imatge que volem donar com afició no anem pas bé...penya immoral !! NETEJA JA !!

Anònim ha dit...

Pepe ara torna't a deprimir com després de la vergonya que vam passar a Tarragona que no sabies res ... etc...etc... , surtiu de l'armari i feu una penya Nazi que es el sentiment que teniu la majoria d'aquesta cutre penya , que ens avergonyiu constantment als Gironins de pau , i que tothom sàpiga d'una vegada que no tenim res a veure amb vosaltres

Anònim ha dit...

VISCA EL GIRONA I VISCA CATALUNYA !!!
(lliure de fatxes)

Anònim ha dit...

! sois todos unos putos culés que ni teneis sentimiento por el girona ni nada, solo os apuntasteis a los 5 eur , iros a ver a la mierda de el barsa que os lo unico que os interesa.. y dejad a pepe tranquilo que hace mucho tiempo que sigue al girona , no como vosotros que sois 4 mataos ,cules que anda que no se os nota y que sois unos racistas porque no teneis respeto por la gente que se siente española, acaso os pensais que los 4 mataos aquellos van a vailar los sabados sardanes??? o que van a cantar els segadors ?? que incultos llegais a ser ...

Anònim ha dit...

Ho veus com sou , només sabeu insultar , i si no t'agraden les sardanes i els segadors ja tardes en fotre el camp de Catalunya xarnegot

Anònim ha dit...

escolta maco, bailar en castellà va amb b ... hauries de tornar a la escola xarnego.

Jordi ha dit...

El hombre que colgó la bandera con la cruz celtica, no es miembro de la Penya Immortal.
Ojo al dato.
El que colgo la del toro y enseño la constitucional, fui yo, miembro de la Immortal.
Al loro estais mezclando las cosas eh.

Anònim ha dit...

Pues el "hombre" parecia muy amigo tuyo Jordi Cuesta, de hecho TU le ayudaste a colgar la puta bandera con la celticca o no majete?

Anònim ha dit...

Pareces tonto chaval!! te crees que eres invisible o tienes alzeimer? os vio todo el mundo colgar la celtica y intentado provocar durante todo el partido a los boixos. Tu, el yonki de la camiseta de clockwork orange y el tonto de la bufanda anticule. los boixos vinieron a por vosotros pandilla de freaks!!

Anònim ha dit...

Super tranquil, ahir vaig anar a dormir super tranquil i avui aniré a dormir super tranquil, als autocars de la Penya Immortal no va venir cap cap rapat que molestés a cap nen com li va passar al meu nano, entre mil persones es va colar un que va picar al meu nano, no li fa fa mal i aquest sub....mal no el vaig portar jo, per això avui també tornaré a dormir super tranquil.
Només prego que no doneu més publicitat a sub...mals.

PEPE SIERRA ha dit...

el comentari 20 l'he fet jo.

Pepe Sierra
president Penya Immortal Girona

Anònim ha dit...

Hos convido a tots els que manteniu aquest clima hostil al blog d'aquesta penya, a parlar-ho i solucionar-ho correctament, crec que hi ha molt de que parlar.
En aquests moments cal donar la cara, que aquestes persones que es fan dir "correctes" no ho son gens ni mica, això va pels comentaris 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 16, 15 18, 19.
Cadascú té dret a penjar el que vulgui i on vulgui, això va per a tothom. Si hos fa ràbia hos aguanteu, que crec que ja sou prou grans, hos ho deixo en català, baja que hos queixeu...

Anònim ha dit...

y tu quien eres para decidir lo que se puede o no se puede hacer?
lo que está bien o lo que está mal?
quien es correcto o no? tu quien te crees???
si al final siempre rematáis los temas con la misma historia de siempre ... CANSINOS.

Anònim ha dit...

Lo que si que me creo, es mas listo que tu, o almenos te estas rebajando a un nivel del subsuelo...

Anònim ha dit...

Y quienes soys vosotros para decir que banderas s epueden llevar y que banderas no?

Miguel ha dit...

Si al "tonto" de la bufanda anticulé es tan tonto, perque no s'ho vas dir en el moment? I no ara en un cobard anonim. El que pasa es que no sou autentics aficionats del girona, tots els que critiqueu sou uns hipocrites perque si que critiqueu altres equips pero el barça es intocable. Podeu queixar de qualsevol emblema neonazi pero no teniu dret a criticar i dir fatxes per tenir una bandera espaÑola, perque us agradi o no es on vivim. Deixeu la politica apart i AMUNT GIRONA Y VISCA CATALUñA!!!