dilluns, 31 de gener del 2011

5 punts

Després de tenir el bloc una mica aturat per motius de feina/estudis (serem immortals, però això no treu que tinguem la nostra faceta humana, jeje), tornem a la càrrega. Això no vol dir, però, que la penya hagi estat sense activitat aquestes dues setmanes en les que el nostre equip ha jugat fora de casa. Ni molt menys.
Ambdós diumenges un bon grapat de gironistes ens hem reunit al Bon Ibèric per seguir les evolucions del conjunt blanc-i-vermell per la ràdio. Han sigut dos partits ben diferents però a la vegada amb un punt en comú: al Girona li ha faltat acabar d'assegurar-se la victòria i ho ha pagat veient com l'empat del rival arribava poc abans de que l'àrbitre xiulés el final del partit. Esperem que la integració dels nous fitxatges (Keko i Goñi) a la plantilla ajudi a corretgir aquest defecte per evitar-nos patiments innecessaris a final de temporada. Esperem això i que d'una vegada per totes solucionem la nostra fragilitat defensiva a pilota parada (dos dels gols rebuts ahir a Santa Cruz de Tenerife van arribar en còrners).

Durant el Córdoba - Girona vam gaudir de la companyia del nostre amic Óscar Buendía. Com ja hem dit en més d'una ocasió per aquí, l'Óscar era el cap de l'àrea social del club i n'estàvem molt contents de la seva tasca i el seu interès per col·laborar amb les penyes. Sense ell no haurien estat possibles desplaçaments tant multitudinaris com els d'Elx o Barcelona ni tampoc entrades tant fantàstiques com les que es van viure a Montilivi els dies del Celta o el Numància. L'Óscar no seguirà a partir d'ara en el seu càrrec, no se l'ha renovat, i voldríem expressar-li des d'aquí el nostre agraïment per la seva voluntat de fer el Girona una mica més gran i el tracte tant proper que sempre ens ha dispensat. Esperem sincerament que el seu substitut estigui a l'alçada.

En un altre ordre de coses i en relació amb el títol d'aquest article, sabem que hi ha molta gent una mica decebuda per no haber sumat 6 punts en aquestes dues sortides quan els teníem tant a prop, però si ens impliquem tots i empenyem a l'equip en el partit contra el Nàstic de dissabte, podem sumar 5 punts en 3 jornades i un bon grapat de partits sense perdre, cosa que a Segona Divisió no és gens fàcil i sempre t'empeny cap amunt en la classificació.

Nosaltres agafarem força per animar reunint-nos com ja es tradicional amb els nostres amics de la Federació de Penyes del Gimnàstic. Al igual que l'any passat, farem una arrossada de germanor oberta a tots els aficionats que vulguin assistir. L'acte tindrà lloc a la Plaça de l'Assumpció de Sant Narcís, a partir de les 14 hores del dissabte dia 5 de febrer. El preu de la inscripció es de 8 euros i es pot fer a la nostra seu (Bar Bon Ibèric, C/Pamplona, 3, Girona), al Centre Cívic de Sant Narcís, al Restaurant El Veïnat de Salt (C/Major, 87) o contactant amb els membres de la directiva de la Penya Guíxols - Costa Brava. El termini d'inscripció es tanca aquest dimecres.
L'objectiu es passar-ho bé i gaudir d'un ambient autènticament futbolero al igual que vam fer a l'anada a Tarragona. Us hi esperem a tots!

2 comentaris:

Clara Reguera ha dit...

Yo si puedo asistiré con mi marido y mi hijo. ¡No me lo puedo perder!

M'agrada molt tot el que fa la Penya Immortal.

Tots amb el Girona!

Anònim ha dit...

Felicitats per la vostra tasca, sou collunuts, també sóc del que pensa que la feina feta per l'Oscar Buendia es un 10, tan de bó la persona que farà la seva feina sigui una continuació per la bona marxa de l'equip, el bon rotlllo que ara tenim tots els aficionats i penyistes, visca la penya i el Girona