dijous, 11 de febrer del 2010

Amb l'equip

Tot i que ja el teníem programat des de principi de temporada, la veritat és que aquest desplaçament de la penya no podia venir en millor moment, en els moments difícils és quan un equip necessita sentir-se arropat pels seus i els 27 seguidors que acompanyarem els nostres jugadors a Vallecas serem una mostra de que l'afició gironina no els deixa tirats quan les coses no surten del tot bé.
Dissabte tindrem un dia trepidant, a les dotze del migdia ens esperen al Teresa Rivero l'equip d'aficionats de la federació de penyes del Rayo Vallecano, anirem a un estadi proper a aquest per a disputar un partit de futbol set entre els seguidors dels dos clubs. Avui hem estat parlant amb en Joan Soler, un noi català que forma part d'aquest equip d'aficionats madrileny i ens ha dit que ens esperen moltes sorpreses. Serà tot un orgull disputar aquest partit amb un equip que com nosaltres utilitza el futbol per establir llaços d'amistat amb gent d'arreu del món com podeu veure a la fotografia amb ocasió d'una trobada amb seguidors de l'Uruguay.
A les tres de la tarda dinarem amb els components de l'equip d'aficionats del Rayo dins del mateix Teresa Rivero, al Restaurant Cota i després el més important, presenciar la victòria del nostre Girona F.C..
Serà un dia llarg i intens ja que des de les 23:45 hores del divendres que sortirem cap a Madrid no haurem parat i per això quan arribi la nit del dissabte descansarem com uns angelets a l'Hotel Husa Chamartin de quatre estrelles. Bé qui descansi ho farà com un angelet però de ben segur que els que no descansin per aprofitar la nit madrilenya, sense passar-se de la ratlla, no ho seran tant.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

¡GFC nunca irás solo!

Anònim ha dit...

PUEDE IR UN AFICIONADO CANRIO QUE QUIERE QUE GANE EL GIRONA HACIA MADRID CON LA GENTE DE GIRONA UN SALUDO Y A GANAR JEJEJEJE.ORLANDO

jordi ha dit...

You'll never walk alone GFC.

Anònim ha dit...

habeis salido por la tv!!! grandes!!! o-3!!! que se vayan a comer IOGURES jajajajajaajajajajaja!!!!!!!

Anònim ha dit...

VAYA TRIUNFO ,LES TIENE QUE LLENAR DE ALEGRIA Y DE MORAL A ESE VESTUARIO PARA CONSEGIR EL OBJETIVO Y UN SALUDO A ESA AFICION QUE ES DE 10 ORLANDO