dissabte, 12 de desembre del 2009

Minut de joc i resultat

Els que ens seguiu cada setmana sabeu que aquí no trobareu la crònica esportiva del partit, aquí només reflectim la forma com hem viscut alguns membres de la penya el partit del nostre Girona, si us diem que el Bon Ibèric era com una central de dades tant abans com després del partit d'Alacant perquè hem estat en contacte amb en Joseba quan l'Erreala ha guanyat al Castelló i quan en Joan Carles i en Josep ens informaven dels nostres juvenils pensareu que ens amaguem sota unes victòries per no haver de parlar d'una derrota del nostre equip, res més lluny de la realitat, simplement us expliquem que abans de les sis el difícil camí cap a la permanència a la categoria s'ha cobrat una víctima gràcies a un club històric del futbol estatal, el nostre amic en Joseba avui no ha pogut viure la victòria del seu equip en directe perquè ha d'anar a una competició de pesca.
El juvenil de divisió d'honor ha fet un gran partit davant del conjunt illenc del Ferriolenc assolint el triomf i a Manlleu en Joan Carles i en Josep han viscut una gran victòria del nostre juvenil B que el reaferma com el principal candidat per assolir l'ascens a la Lliga Nacional.
Només hem de veure la cara d'en Josep després de la derrota del seu equip de primera, un cop ha tornat de Manlleu, per comprendre que de vegades el més important no és el resultat sinó la forma amb la que es viu aquest resultat.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Pobre Caravaca, que piscinazo...

jejeje

¡Al Elche hay que ganarle, que hay que acabar bien el año!

Penya Curta GFC ha dit...

Em sembla que ens tocarà tornar a patir...a veure amb què passa amb l'elx, no m'agradaria passar les festes als llocs perillosos.
Salut i com sempre felicitats per la vostra tasca!

Anònim ha dit...

Per cert, teniu pensat fer el desplaçament a Huelva y quan val? Per cert, s'ha de reconeixer que el bar "Bon Iberic" deixa molt de desitjar. Es molt cutre y es una mer..... A veure si guanyem a l'Elx per dormir tranquils a les vacances.