dijous, 4 de juny del 2009

Somriures i llàgrimes

Amics, arriba un cap de setmana molt intens, com la majoria dels equips de segona començarem a viure la jornada el dissabte. Com deia en Javi Salamero l'altre dia no li desitgem el mal a ningú però el que és cert és que tot i que confiem en que el nostre equip assolirà la victòria a Eibar ja estem ansiosos de poder celebrar el manteniment de la categoria el més aviat possible i això pot ser dissabte i és que aquest dia es juguen uns partits transcendentals que poden segellar aquesta mateixa jornada la consecució dels objectius marcats tant dels equips de baix com dels de dalt. Per això us emplacem a la nostra seu al Bar Bon Ibèric tant el dissabte com el diumenge per a seguir les incidències d'aquests partits.
Com sabeu estem en contacte amb moltes penyes però avui només us farem esment de les que es juguen com nosaltres el descens, al proper article ja us informarem com han seguit els partits i com han celebrat els èxits les dels equips que hagin pujat.
Comencem amb el partit Celta-Alavés, si l'equip de Gasteiz no guanya ja serem de segona un any més, aquest partit per als nostres amics de la Penya Blau Cel és el partit més important de la temporada i per aquesta raó 7 dels seus components ja han confirmat que es desplaçaran fins a Vigo per animar el seu equip, els altres seguidors del Celta de Barcelona veuran el partit pel Canal 33 a la seva seu, al bar Via Galicia. Us hem de dir que hem estat intentant posar-nos en contacte amb un dels seus responsables en Manolo Devesa per a desitjar-li molta sort al viatge però ens ha estat impossible, coneixem la forma extraordinària de treballar i la preocupació per la gent d'aquest gran home per la qual cosa estem segurs de que aquesta setmana està sent frenètica per a ell.
També dissabte serà de patiment per al nostre amic Óscar Duarte, el seu equip Las Palmas juga al camp d'un altre equip implicat en el descens el Córdoba. Amb ell si que hem pogut parlar i està molt il·lusionat, la setmana passada van canviar d'entrenador i amb en Paco Castellano a la banqueta, tot i que no va debutar amb victòria, si que van poder veure un millor joc del seu equip. Ens ha comentat que no aniran un miler de persones com podeu veure a aquesta imatge del dia del Tenerife però sí que el seu equip estarà acompanyat per uns quants seguidors, com diu l'Óscar, "de los buenos".
Finalment, avui hem estat parlant amb en Fernando Lobera, president de la penya Fenómenos Oscenses, ens hem posat en contacte amb ell no només per a comentar aquesta jornada sinó també per a preparar la gran festa que viurem les dues aficions a l'últim partit de lliga, la setmana que ve publicarem un article a on us informarem amb tot detall del que consistirà el viatge a Osca però ja us podem dir que un dels actes serà un dinar de germanor a on podrem degustar un menú típic de la terra. Bé, tornant a la jornada us direm que a Osca s'ha preparat el partit com una autèntica final, per a omplir el seu estadi han posat les entrades dels acompanyants dels socis al preu de 5 euros, com deia en Fernando, després de dissabte potser no farà falta, però tant el club com els aficionats han estat treballant tota la setmana per a viure diumenge el seu partit de la temporada.
Com veieu ja és un article prou extens com per a comentar com viuran aquesta jornada les aficions dels equips que tenen opcions de pujar, només dir-vos que aquest cap de setmana serà de somriures i llàgrimes.